Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic z poradnikiem czy bez

Szywacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnosnie gothica 1, czy dam rade bez wiekszego problemu przejsc ta gre? Pewnie ludzi dziwi to ze mozna tego jeszcze nie przejsc ani razu :) Po prostu kiedy gralem w to ostatni raz bylem "za maly" by grac w crpgi i teraz postanowilem do tego wrocic :)

Oraz mam jeszcze jedno pytanie odnosnie Gothica 3, slyszalem ze jest duzo slabszy od 1 i 2, to prawda?

Opublikowano

Dasz radę bez poradnik spokojnie.

Poradnik Ci odbierze radość z gry, a jakbyś miał pytania to wal GG lub PW. :D

Gothic 3 według mnie piękna gra. Zakochałem się w niej, w muzyce zwłaszcza. Wystarczy, że zainstalujesz patch 1.75.14. Wtedy masz edycję rozszerzoną, która jest wolna od bugów i po prostu mega. 

Jednak 1.75.14 podnosi wymagania sprzętowe. Jak nie masz mocnego sprzętu radzę 1.73 lub 1.74. Ten ostatni zwiększa wymagania, ale nie tak jak 1.75.14 :-) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Gothic to piękna gra, nie psuj sobie radości z jej przechodzenia jakimiś poradnikami.

Gothic 3.podstawka jak i zmierzch bogów to 2 gówna. Mam obie i każdą wyłączyłem po 30 min gry. Nie polecam.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...