Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Szukam czegoś na topa.

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam czegoś z aktualnego tier 1 na topa. Meta ciągle się zmienia w s4 więc myslałam o Pantheonie. Czy to dobry wybór czy kupić coś pokroju Trundle? Szukam czegoś co nie jest nudne jak Aatrox czy też Nasus/Jax.

Renek i Riven odpada :)

A i czy combo Pantheona jest dość łatwe do wykoanania bez BOL'a?

Opublikowano

Pantheon

-stun

-armor

-dmg

-hp

Ewentualnie Olaf lub MUNDOOO ! :D Nasus ? Niee nudny po jakimś czasie... Do 15min stoisz i spamujesz Q potem wychodzisz no i może wygrywasz tą gre, ale jaka nuuda ;v

Opublikowano

Faldhor, Nasus jest nudny? Może nie potrafisz nim farmić i wychodzisz z topa mając 136 stacków w 30 min? 

Przejdźmy do tematu, Nasus jest mocną postacią, jednakże na rankedach (z tego co zauważyłem) często banowany ze względu na swojego late game :) W tej mecie na topa preferuję: Shyvana, Mundo, Darius, Garen.

To chyba na tyle z topowych (według mnie) postaci na topa nie licząc odrzuconego przez Ciebie Nasusa bądź Riven. Skilli, plusów oraz minusów nie będę wypisywał, gdyż zakładam z góry, że jesteś na tyle obeznany z grą i sam większość wiesz.

Opublikowano

Trundle

- heal gdy minion pada

- boost do as i ms

- obniża ad wroga i dodaje sobie

- ulti wysysa życie i daje mr oraz armor

-slow

Opublikowano

Polecam Elise, bardzo dobra postać na tankorów choć troche trudno się gra. Malphite też daje rade ze względu na ulta , bonusu do movement speeda od q i duża wytrzymałość

Opublikowano

Yorick

• ​Najlepsza kontra na Teemo
  • Jego duszki mogą niszczyć grzyby tego małego Szczura  -.- 
  • Bardzo dobry na lini
  • Slow
  • Heal
  • Może ponownie ożywić jakiegoś sojusznika lub siebie, ale tylko przez 10 sec chyba
Opublikowano

Kogo z tej 4 kupic? 97464798775250109513.png

Z tej 4 najlepszy moim zdaniem jest Wukong i Shyvana. Bardziej polecam shyvane dobry tank, dmg też niczego sobie :)

Opublikowano

Shyvana dobrze radzi sobie na innych tanków np. mundo lub malphite/nasus?

Nie potrzebuje jakiś ogromnych pokładów penetra żeby coś zrobić więc tak, nadaje się na nich.

Według mnie z tej 4 lee najlepszy bo jest bardzo mobilny. Możesz nim iść na topa/jungle/mida ew. supporta. Masz 4postacie w 1. Skil do wykrycia Akali/Teemo. przyciągnięcie/odciągnięcie, duży dmg, całkiem tanky. Dużym minusem jest trudność, ale jak się wcześniej nauczysz potem nie będziesz mieć problemów z wyjściem z bronza ^_^

Opublikowano

Kogo z tej 4 kupic? 97464798775250109513.png

Lee Sin

• 7 skilli
  • tarcza
  • AoE dmg z E
  • slow
  • wykop
  • dociągnięcie x2
  • wykrycie niewidzialnych x2
  • tanky
  • świetne early
  • możesz iść na jungle
  • dobre 1 vs 1
  • przydatny dla teamu
  • 2-gie użycie W daje LS
  • AS z pasywa
  • manaless

928011413476457403957.png

Opublikowano

Zastanawia mnie czemu nie padła tutaj Irelia. Tbh, obecnie bardzo niedoceniana i zdecydowanie jest to dobry wybór jak na champa na topa którym nie dosć, że nikt nie gra, to jeszcze jest mocny. Czemu? Heal, true dmg, fajne lasthity, stun, slow, stosunkowo dobry Escape + follow up za jednym razem :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Mundo

• Harras
  • Sustain
  • Ultimate przyśpiesza nas i respimy sobie masę HP
  • Łatwa Farma
  • Świetny tank, jeden z lepszych w grze
  • Manaless

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...