Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug po fw

Karlito51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj na serwerze Merv byłem na fw const. Były takie lagi że czasami po respawnie trzeba było robić reloga bo inaczej się nic nie działo. Pod koniec też mnie tak zlagowało i teraz mam takiego buga że jestem cały czas w środku tej fortecy. Kiedy się loguję to mam od razu dc. Nic się nie da zrobić ani tp ani nic. 
Ma ktoś jakikolwiek pomysł co da się z tym zrobić? Albo może ktoś już kiedyś coś takiego miał?

Opublikowano

jak sto lat temu gralem na globcu, mialem takiego samego buga, pisalem tysiace mejli do joymaxu, nic nie pomoglo, nic nie odpisali, char dopiero po miesiau, po jakies inspekcji zostal odbugowany.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...