Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z banem

macias1zdw1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie rok temu Grałem w te grę miałem już generała armi wracam dzisiaj mam bana permanentnego z tego co pamiętam to przed przerwa zgłosiłem dwóch hackerów którzy na lampach siedzieli już nie pamiętam na jakiem mapce ale to było na mapce zombie da się jakoś odzyskać to konto?

Opublikowano

Witajcie rok temu Grałem w te grę miałem już generała armi wracam dzisiaj mam bana permanentnego z tego co pamiętam to przed przerwa zgłosiłem dwóch hackerów którzy na lampach siedzieli już nie pamiętam na jakiem mapce ale to było na mapce zombie da się jakoś odzyskać to konto?

Jaki nick?

Opublikowano

Pewnie gdy grales ostatni raz miales odpalony jakis program co wysyłał "logi" i dostałeś bana, bez mozliwości odbanowania .... (Tez tak miałem na colonelu, pisze ze mam zablokowane konto do 12.12.9999r -.-" )

Opublikowano

nic co wysylalo logi. all ofniete tylko gra 

steam tez wlaczony byl moze dlatego

kamilpolok2 napisalem ze ktos uzywal a nie ja.

Wiem o tym.

Nexona to nie obchodzi czy ty używałeś hacków, twój brat, sąsiad czy nieznajomy który włamał się na konto.

Trzeba było dobrze konto zabezpieczać.

Na unban nie licz.

Opublikowano

Wiem o tym.

Nexona to nie obchodzi czy ty używałeś hacków, twój brat, sąsiad czy nieznajomy który włamał się na konto.

Trzeba było dobrze konto zabezpieczać.

Na unban nie licz.

Na konto mam hasło złozone z 25 liter i 10 cyfr ciekawe jak mogli sie włamac Brat w to nie gra to jest pewne. hasło co dzien było inne to jest pewne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...