Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Racing 3 - problem z kupnem cash/gold/packs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Em witam mam problem. Otóż mam freedoma i zawsze kupowałem nim kasę do rr3 ale ostatnimi czasy mam coś takiego: Idę kupić 1000 golda i connection lost po czym chcę kupić jeszcze raz ale wyskakuje okienko wczytywania transakcji i po 0,1 sekundzie znika (okno googla nie pokazuje się) i tak ciągle i teraz mam pytanie Jak usunąć ten efekt (reinstal całej gry części gry nie pomógł)

baner.png

Opublikowano

@Refresh

@edit: ok dostałem 3 punkty i zrozumiałem błąd więc odświerzę jutro ok. 15 :D ale problem nadal jest więc tak mogę kupić 150 golda ale już nie 1000 nie wiem dlaczego (może się coś zblokowało) to dzieje się z pakietami (kasa normalnie) i vipami dla tiera 1

baner.png

Opublikowano

Moze za często kupowales i google zablokowalo Cie na dana liczbe dni.

Jemu chodzi o Freedom - program dodaje Ci fikcyjną kartę kredytową i za nią kupujesz (oczywiście za darmo :D). Po pierwsze masz język rosyjski, czas itp? Po drugie oni mają własny emulator GPW więc może jest przeciążony? Po trzecie wejdź w Freedom, wybierz opcję stop i przeinstaluj.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ehm więc tak od update 1.0 jak mniewam już nie trzeba mieć języka rosyjskiego ani zmiany czasu. W innych grach (np bloom td5 org) chodzi a jak wyłączam freedoma i włącze rr3 to mam to samo (coś się zblokowało) opiszę jeszcze raz chcę kupić 1000 golda ale jak wcisne buy pojawia się i znika okienko z rr3 o realizacji (okno googla nie pokazuje się) ale pamiętam też że gdy jeszcze chodziło to miałem napis po kupnie connection error i wtedy nie mogłem już kupować (150 golda mogę kupić normalnie (no raz może się zdarzyło ale jakoś się odblokowało))

baner.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...