Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Darmowe 100 golda

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a0ebbf38223fb99e.jpg

Witam. Pewnie nie wielu wie, że robiąc questy "samouczki" w grze World of Warplanes, za każdy dostajemy po 25 golda. Pierwsze 3 wykonamy bez większego wysiłku, a 4 quest odblokowuje się po kilku następnych bitwach. A ponieważ konto z WoT i WoWp jest połączone, to możemy te 100 golda wykorzystać w WoT. Niby mało, ale zawsze coś ;).

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

No to zajefajnie, zawsze przyda się dodatkowe 100 golda :) Dzięki za info, nie wiedziałem. Teraz łącznie można dostać 400 golda na start (nr tel, zmiana hasła i to) :)

Problem z tym, że tą grę trza ściągnąć... 6GB jednak troche jest.

Opublikowano

Ściągnąć, zrobić samouczki, wykorzystać 20% free exp i uninstall. Myślałem że nie ściągnę(bo dość mało czasu już mam na wykorzystanie 20%) ale jednak ściągne. Ale tak czy inaczej potem unistall xD

Opublikowano

F5(bo jak zrobię edit'a to mogę wieki czekać na odpowiedź)

Zdobyłem te 75 golda, zbadałem samolot szturmowy II poziomu i nic się nie odblokowało. Mógłbyś sprawdzić dokładnie co trzeba zrobić?

PS: Optymalizacja WoWP miażdży. Mam lagi w hangarze.

PPS: WoWP ma grafikę tak tragiczną że musiałem aż włączyć antyaliasing. A i tak bolą mnie oczy od patrzenia.

Opublikowano

@UP: właśnie zauważyłem że odblokowanie szturmowego samolotu przy użyciu free expa który dostaje się za zrobienie tych 3 misji samouczka nie odblokowuje 4 misji. 4 samouczek odblokował mi się chyba po jakichś 10 bitwach, może mniej. Także po prostu graj, aż ci wyskoczy komunikat o 4 samouczku ;)

Myślałem że samo odblokowanie szturmowego coś da, ponieważ 4 samouczek dotyczy niszczenia celów naziemnych właśnie samolotem szturmowym. I tak się złożyło, że jak zbadałem radzieckiego szturmowca to mi wyskoczył ten 4 samouczek. Przy czym miałem już trochę bitew rozegranych innymi samolotami (mniej więcej 10-15 bitew). Stąd wniosek że o odblokowaniu 4 samouczka raczej na 100% decyduje liczba bitew ;)

@EDIT: Jakby ktoś nie wierzył, albo coś to tu jest dowód:

e3a22c60c4917ef0.jpg

Jak widać nie zaszedłem daleko w grze, więc 4 quest powinien się szybko odblokować ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Darmowe 100 golda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...