Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry serwer ;3

hubi414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Chciałbym się wam spytać czy nie znacie jakiegoś serwera ,którego opiszę nie musi być on identyczny jaki opisuję ,ale może być do niego zbliżony ;)

Typ serwera to easy/medium

Co chciałbym żeby było na serwerze ,a więc miła atmosfera dużo ludzi na nim grało cos kolo 700+ 

Max lv najlepiej 250lv. ,ale może być koło 190 - 250 lv.

6/7bon najlepiej żeby go Nie było ,ale może zostać.

Stalki truty najlepiej żeby ich NIE było w sklepach tylko dropiły tak jak np w pandorze ,ale żeby nie było znowu kosmicznych cen.No ,ale w razie konieczności mogą być ;d

nowe bronie ,zbroje itp tutaj najlepiej żeby były np duzo stalek albo jakies fajne zbroiki ,bo hwangi mi się znudziły ,ale nie musi tak być.

dlaczego żeby było broni ,zbroi więcej? Dlatego ,iż nie chcę latać z bronią na 80-90 na lv 120+ jak na Pandorze. lub z hwangiem do 250.

nie było przesadnych ulpeszaczy jak na Invori po 3 rodzaje i po 10 ich co lacznie trzebaby z 350kk ,a tam ledwo o 40kk No chyba ,że łatwo zdobyć.

Było wiele nowych map i tu znów jak np Pandorze ,iż tam całą wieczność expi się na atlantydzie v2 najpierw do 110 baaardzo dlugo dla mnie to nawet dobrze ,bo nie ma się max lv w dwa dni ,ale od 110 wyexpisz do 150 i znow atlantyda i tak do 250.

Napisze jakie serwery mi się podobały 

otuż najbardziej Diamond i Pandora ,ale diamond off ,a na pandorze właśnie cała wieczność expienia na av2 baardzo mało broni zbroi dlatego do 250 latasz z hw i truta.Tam mi się podoba ,iż jest miła atmosfera i dużo ludzi ,ale jakby bylo więcej map, zbroi i broni

Najważniejsze co chcę to sporo ludzi,dużo map,zbroi i broni  jak np w invori

Mile widziane pet'y

Grałem na :

PandoraMt2 - opisane wyżej

DiamondMt2 -off :( ,ale jak on napewno wrócę jeśli będzie oczywiście się opłacało ;)

Invoria - nie podoba mi się atmosfera panująca tam i kosmicznie drogie ulepy i dużo ich do ulepszenia i strasznie maly drop kasy słabo idzie się tam wybić ,ale fajne bronie ,zbroiki mapy mają fajne.

Dreikon - jakoś tak drętwo ;p nie spodobał mi się.

EliteMt2 - kopia PandoryMt2

GladoR - baaaardzo łatwy w 1 dzien mialem 150 lv ,ale fajnie się grało i miła atmosfer poszedłem z niego ,bo dla mnie za łatwy.

XenoxMt2 - serwer ma dużo bugów i myślę ,że on upada.Co prawda grałem mało ,ponieważ właśnie mnie wywalało i miałem problemy z nim.

Myślę ,że mi pomożecie z wybraniem serwera ,bo sam już nie mogę znaleźć ,a pograłbym sobie ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...