Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod Mw2 Wh Ewentualnie Aim Help

mokos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a moglbys mi powiedziec co TO jest?... ja wyraznie prosilem o aima lub wh ale nadal prosze a i Powiedz mi na czym polega to Cos

Opublikowano

a i jeszcz jedno sry ze post pod postem ale prosilbym aby gaba czytał/a dokladniej bo ten hack to jest na viste i windows 7 i to ani aim ani wH a ja tego szukam wiec nie wiem czemu podajesz mi smieci na viste

edit edit i jeszcze raz edit...

prosil bym o hacka nie musi to byc aimbot ani wh tylko jakikolwiek hack ulatwiajacy rozgrywke np teksturki (działajace bo tych na forum probowalem i dupa) lub radar

Opublikowano

hack ten polega na tym ze widzisz przez sciany gdzie znajduje sie przeciwnik lecz nie jest to normalne wh, przy wh widac cala postac przez sciane a esp to ze widac prostokaty :P

nic nie pisales o tym ze masz xp, wiec nie rozumiem dlaczego nie umiem czytac?

a texturki? prosze bardzo^^ http://lmgtfy.com/?q=Call+of+Duty+MW2+Texture+Hack+v1.1+by+War3zdude92

sa one jeszcze w fazie testow i wszystkie modele sa czerwone z czasem zostanie dodany czerwony/niebieski/fioletowy/zielony :P

nie chcem dawac bezposrednio linkow poniewaz nie wiem czy pisanie o tym forum jest tutaj zabronione czy tez nie :P.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
http://www.przeklej.pl/plik/freeesp-rar-000c2661f96u

Prosze Tylko nie zapomnij wlaczyc Programu do Wylaczenia VACA

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...