Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩✩✩[HOT][START 07.03.2014 20:00 (DZIS) PSVMC.PL [SURVIVAL + GILDIE][AUTROSKIE GILDIE][PUNKTY][CRAFTINGI][GUI] MUSISZ TAM BYC!✩✩✩

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#R#
# #
#E#
# #
#K#
# #
#L#
# #
#A#
# #
#M#
# #
#A#
# #
###

PSVMC.PL

Informacje

IP: PSVMC.PL 

Typ Serwera: Survival + Gildie
 Sloty: 120-200 
 Wersja Serwera: 1.7.2-1.7.4 

Zalety Serwera 

☢ Autorskie Gildie  

Chciałbyś zagrać na porządnym serwerze gdzie są PRAWDZIWE AUTORSKIE Gildie?
Nasz serwer oferuje własnie takie Gildie, zapraszamy! :)

☢ Autorski Drop  

Nasz serwer oferuje drop, gdzie działa fortuna :)

☢ Punkty  

Nasz serwer oferuje grę przy punktach jak i ranking najlepszy zabójców serwera :)

☢ Większość w GUI  

Nasz serwer oferuje regulamin, regulamin gildii oraz drop w GUI ;)

☢ TOP 10 ZABÓJCÓW  

Nasz serwer oferuje statystyki najlepszych 10 zabójców na serwerze :)

☢ Autorska Mapa  

Nasz serwer oferuje autorski generator mapy dzięki czemu mapa jest bardzo przejrzysta :)

☢ Autorskie Craftingi  

Nasz serwer oferuje rożne craftingi jak, np. crafting butelki z expem ;)

☢ Walki co piątek ☢

Lubisz walczyc? Co piatek bedziesz mogl wlaczyc w klatce 1 vs1 lub gildia vs gildia (Pomysł: SzymekSzou :D)

oraz wiele wiele więcej....

Administracja Serwera 

♕ Cala administracja będzie pod komenda /administracja ♕

Screeny z Serwera 

Niebawem...

Inne 

Zapraszamy do oceny serwera, który będzie niebawem... 

Prawdopodobna data startu: 07.03.2014

Reklama może nie jest "zajebista", ale chodzi mi o pokazanie głównych zalet serwera, a nie o świetnie wyglądającą reklamę...

Opublikowano

Czekam / Atom :3

Adam mam pytanie, czy vipy wrócą czy na nowo trzeba kupować?

Z podwodnego wrócą, gdyż jest ich bodajże 2...

Zapomniałem dopisać, ze co piątek będzie można walczyć w klatce 1 vs 1 oraz gildia vs gildia ;)

Opublikowano

Hmm, ciekawe czy serwer wam wypali ;p

Widzialem co bylo przed edycja i Twoje zachowanie pokazuje Twoj wiek. Ale powiem Ci, ze jak na autorskie gildie, drop i mape powinien wypalic ;)

Cześć jest ts3? jak nie to pisz do mnie PW

Nie ma TS3, bedzie niebawem.

Opublikowano

Nasz serwer, nasz serwer, nasz serwer, nasz serwer... Autorskie gildie? Pewnie UC, mógłbyś dodać SS do prezki. Chciałbym także zobaczyć ten autorski generator map 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Start w moje urodziny :D?

Twoje serwery są dobre, ale niestety ja mam lagi :)

Będę na starcie (o ile się wyrobię z imprezą xD)

Opublikowano

Wspaniała wiadomość, lecz wątpię aby kogo kol wiek to zainteresowało (gimnazjum?). Autor tematu stworzył już od groma serwerów, lecz każdy stał nie więcej niż miesiąc i niczym się nie wyróżniał 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nasz serwer, nasz serwer, nasz serwer, nasz serwer... Autorskie gildie? Pewnie UC, mógłbyś dodać SS do prezki. Chciałbym także zobaczyć ten autorski generator map 

SS nie mogę dać, przepraszam, jak wejdziesz na serwer to ocenisz sam czy to jest UC ;)

UC ma wiele bugów dlatego go nie używam. (wystarczy się znać by poznać jakie to bugi :*)

Co do generatora mapki SSy z owego generatora zobaczysz na naszym FanPagu...

Link:

https://www.facebook.com/pages/Psvmcpl/663452610336787

Jak będziesz to może i się coś znajdzie (jakiś prezencik) dla Ciebie ;)

Wspaniała wiadomość, lecz wątpię aby kogo kol wiek to zainteresowało (gimnazjum?). Autor tematu stworzył już od groma serwerów, lecz każdy stał nie więcej niż miesiąc i niczym się nie wyróżniał 

Staly serwer miesiąc, czasem i więcej... Co do wyróżniania to chyba nie grałeś wgl, bo serwer, np. z loteria chyba był 1 takim i nie tylko z loteria. Tak, stworzyłem wiele serwerów jednak do tego mam pewność wypalenia, gdyż survival to typ "nieskończony" tzn. kopiesz czasem Cie zabija znowu idziesz kopać itd. , a poza tym jestem bardzo usatysfakcjonowany moimi gildiami i generatorem mapy ;)

Opublikowano

Tak, znakomity pomysł. Monotonna rozgrywka jak na skafie czy mchc. Kopiesz, naprawiasz seta, klepa; i tak w kółko. Gdzie tu sens rozgrywki? UC ma wiele bugów? Pfff, nie udawaj znawcy, jeżeli by je miał już dawno dzikoysk by je naprawił, a inni pisali by na MPC tematy, jak to rozwiązać. Jakiś większy dowód, że jest to generator? Może to być także pierwsza, lepsza mapa z planetminecraft. Czemu nie dasz SS plg na gildie? To chyba nie jest żadna tajemnica, a większość graczy nie uwierzy (w tym ja), że jest to autorski plg 

Ma bugi, może ich nie widzisz... Nie musisz wierzyć ani w generator ani w gildie. Tylko pomyśl sobie... Jakby to była mapa z planetcrafta to miałaby jakieś 5k. Pomyśl trochę. Co do gildii jak już pisałem wyżej wejdziesz, zobaczysz, zdecydujesz. Pozdrawiam ;) 

PS: Jak chcesz dalej tak rozmawiać zapraszam na PW, bo nie chce tutaj robić zbędnego SPAMu.

Opublikowano

Serwer według mnie epicki. Nie mogę się już doczekać startu. xD

Dziękujemy za opinie ;)

Dla tych co bardzo pragnęli tego screena gildii...

0gdcsh.jpg

Opublikowano

No i wreszcie czekałem,czekałem, aż Adam zrobi serwer i się stało:) Bardzo się cieszę z tego powodu, będę"może" na starcie bo nic nie moge obiecać:). Ale na pewno będę tam grał i cieszył rozgrywką :)

~JestemJakub

Opublikowano

Autorskie gildie co przez to można rozumieć? Rozpiszcie się prosze :D

Hmm... Gildie są napisane przez nas. Aktualnie nie są bardzooo rozbudowane, jednak naszego autorstwa ;) Do poniedziałku dodam screena :)

Opublikowano

Dziękujemy za opinie ;)

Dla tych co bardzo pragnęli tego screena gildii...

0gdcsh.jpg

Hmmm..?

Jak możesz edytować plugin w NotePad xD?

Edit: Klase

Nawet jak masz te gildie, to nie masz kodu eclipse, (sek. temu gadałem z autorem).

@AUTOR PONIŻEJ

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Wyglada jak moj plugin , tylko spolszczone , no coz :) przekonamy sie na starcie :D

Opublikowano

Hmmm..?

Jak możesz edytować plugin w NotePad xD?

Edit: Klase

Nawet jak masz te gildie, to nie masz kodu eclipse, (sek. temu gadałem z autorem).

@AUTOR PONIŻEJ

Chyba się pomyliłeś :)

Wyglada jak moj plugin , tylko spolszczone , no coz :) przekonamy sie na starcie :D

Jesteś w błędzie, ale cóż... Zobaczymy ;)

Opublikowano

Czy serwer ma forum, i czy serwer będzie posiadał sklepik z przedmiotami itp?

Forum jeszcze nie ma, jest w trakcie tworzenia. Sklepik z przedmiotami na survival? Wydaje mi się to idioctwem - przepraszam za obrażenie niektórych dobrych serwerów.

18 minut do startu <33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...