Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie czy Będzie Prywatny Polski Server WarRock ?

monci9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Bo już się nudno gra na nexeonie i innych privach , chciałbym się zapytać czy jest w planach lub w pracach jakiś Polski Prywatny Serwer WarRock przyjemniej by się grało :)

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
Opublikowano

wrpsp może kiedyś wróci gdyż cały source serva jest u twórcy :). Podobno jest jakiś priv tworzony, a nawet 3 :) O każdym z nich było coś na forum tutaj.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Powiem Ci tak , jeżeli powstanie jakiś Polski prywatny serwer to będzie wielki cud 99% że nie powstanie żądny.  :unsure:

Opublikowano

Kup ktoś maszynę to macie prywatny serwer z weeedxem i ze mną skromnie mówiąc xD

Zagadam jeszcze z kamilosem na gadu, nie ma reaktywacji WRPSP bo nie ma czasu, chłopaki mają swoje życie ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

najtańsza maszyna która widziałem kosztuje 60zł słaba prędkość przesyłania itd ale jak ktoś zaczyna to jest w sam raz póniej siē kupuje za Donaty z graczy z paysafe juz lepsza maszyne , wszystko zalezy ile ludu bedziw gralo...

Opublikowano

najtańsza maszyna która widziałem kosztuje 60zł słaba prędkość przesyłania itd ale jak ktoś zaczyna to jest w sam raz póniej siē kupuje za Donaty z graczy z paysafe juz lepsza maszyne , wszystko zalezy ile ludu bedziw gralo...

Nie zgodzę się z tym co napisałeś, bo jeżeli maszyna będzie za słaba to osoba, która tworzy serwer może mieć problem lub całkowicie nie mieć dostępu do serwera, gdyż sam serwer będzie pochłaniał całą maszynę.

Opublikowano

nie napisałeś na jakich privach grałeś więc może sprawdź montane :) w teamie są Polacy w grze też dużo więc zapraszam :D

www.warrockmontana.com

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Również się nie zgodzę, warrock jest wymagającą grą w przypadku maszyny- co najmniej 300 złotych na maszynkę musisz wydać, co najmniej aby uciągnąć troszkę graczy.

nie napisałeś na jakich privach grałeś więc może sprawdź montane :) w teamie są Polacy w grze też dużo więc zapraszam :D

www.warrockmontana.com

I skandowanie przez /notice Allaha przez donatorów czy innych mających dostęp do notice- bez komenatrza, większość to kebaby.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

www.warrockmontana.com

Grałem na privach taki jak InfinityWar , blackwar , montanq, cocainewar , inaomnia , mercenarywar ,alterwar , dotrock , alphawar i paru innych.

wszystkiw testowałem i zaden mi sie nie spodobał /;

Opublikowano

No więc nic, tylko czekać albo samemu się wziąć do roboty! :D Aalbo jeszcze zasponsorować maszynędla Wilczka i weedex'a , bo podobno coś tam mają :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Grałem na privach taki jak InfinityWar , blackwar , montanq, cocainewar , inaomnia , mercenarywar ,alterwar , dotrock , alphawar i paru innych.

Bo nie grałeś na WRPSP :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to tak... Gdyby ktoś mi dał dostęp do maszyny jakieś 4 miesiące temu to serwer by działał. Niestety nie było chętnych, aktualnie się tym nie zajmę, głównie z braku czasu i chęci. Mogę ewentualnie pomóc przy tworzeniu o ile będę miał czas. Więc jeśli ktoś jest w stanie zainwestować to powodzenia, jeśli komuś uda się stworzyć serwer na starych plikach to mogę mu udostępnić gotowe pliki na których działa montana, czy choćby nexon. Co do maszyny, nie trzeba zbyt wiele... Specyfikacja mojego komputera na którym grało 10 osób w jednej chwili (bo więcej nie było):

CPU: Intel Core 2 Duo E7200 2.40GHz, podkręcony do 2.53 GHz (mój rzekomy ovc ;))

RAM: 2 GB

Więcej nie trzeba, wszystko na Windows 7, przy necie 6mb.

Do tego oczywiście grałem ja sam, więc obciążenie było spore. Sam serwer gry nie potrzebuje zbyt wiele. Sądzę że na podobnym sprzęcie bez uruchomionego klienta śmiało można uciągnąć 20-40 osób bez lagów. Dodatkowo jeśli działało by to na Linuxie, bądź Windows Server to było by o wiele lepiej.

Podsumowując - w żadne projekty się nie będę bawił, jednak mogę trochę pomóc przy tym.  

Opublikowano

To spróbuj na montanie- skoro mówisz, że nie grałeś.

No to tak... Gdyby ktoś mi dał dostęp do maszyny jakieś 4 miesiące temu to serwer by działał. Niestety nie było chętnych, aktualnie się tym nie zajmę, głównie z braku czasu i chęci. Mogę ewentualnie pomóc przy tworzeniu o ile będę miał czas. Więc jeśli ktoś jest w stanie zainwestować to powodzenia, jeśli komuś uda się stworzyć serwer na starych plikach to mogę mu udostępnić gotowe pliki na których działa montana, czy choćby nexon. Co do maszyny, nie trzeba zbyt wiele... Specyfikacja mojego komputera na którym grało 10 osób w jednej chwili (bo więcej nie było):

CPU: Intel Core 2 Duo E7200 2.40GHz, podkręcony do 2.53 GHz (mój rzekomy ovc ;))

RAM: 2 GB

Więcej nie trzeba, wszystko na Windows 7, przy necie 6mb.

Do tego oczywiście grałem ja sam, więc obciążenie było spore. Sam serwer gry nie potrzebuje zbyt wiele. Sądzę że na podobnym sprzęcie bez uruchomionego klienta śmiało można uciągnąć 20-40 osób bez lagów. Dodatkowo jeśli działało by to na Linuxie, bądź Windows Server to było by o wiele lepiej.

Podsumowując - w żadne projekty się nie będę bawił, jednak mogę trochę pomóc przy tym.  

Tey, może w wakacje spróbujemy? :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja kiedyś grałem na Prywatnym Polskim serwerze WR'ka , ale nie pamietam jak sie zwał ;/

Prawdopodobnie chodzi ci o WRPSP. Niestety serwer nie dziala od roku.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja kiedyś grałem na Prywatnym Polskim serwerze WR'ka , ale nie pamietam jak sie zwał ;/

WarRock Private Server Project, serwer nie był Polski a tylko stworzony przez Polaków :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...