Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Rengar Top

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.W tym temacie chciałem spytać co trzeba składać rengarem na topa,ostatnio postać mnie zafascynowała mam ją już długo ale jej nie używałem .Prosił bym o specjalizacje,co kupować? jakie itemy?, jak ktoś może to jak skile rozdawać i jeszcze co najlepiej używać  jak masz 5 pkt wściekłości ? prosił bym o pomoc doświadczonej osoby.

Dzięki za odpowiedzi;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

troche pozno, ale postaram Ci się pomóc.

gram juz pare miechów rengarem, czerpalem wiadomosci od wielu ludzi z diamentu grającymi rengarem.

idziesz nim off tanka, przy 250 AD potrafi zrobić niezłą rozpierduche.

build, napewno naszyjnik, butki merce albo tabi, zaleznie na kogo grasz, przyda się malmorius, czarny tasak, omen raduina ( sory moze byc zle napisane ), hydra zeby w TF robic krzywde lub krwiopijca, niema co isc nim w AS bo swoim Q potrafi go sobie ostro zwiększyć, przyda się też anioł stróż lub oblicze ducha ( zależnie od przeciwnego teamu )

maxujesz swoje q najpierw, potem e, na koncu w, miedzyczasie oczywiscie swoje ulti.

a na co wścieklosc wydasz to zalezy od sytuacji, podczas ucieczki na e ktore świetnie stunuje bądź na w ktorym sie uleczysz, wbijając sie w kogos spamujesz Q ktore nieziemsko zadaje dmg, przy 250 AD uderzysz nim 650, dodatkowo policz szybkosc ataku, dodatkowe Q ktore mozesz zadac tuż po wscieklosci.

myślę że to na tyle, jakbyś chcial coś więcej się dowiedziec pisz śmialo .

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...