Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Bugi na server files terenzo [r3]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć  jakie zauważyliście bugi na plikach terenzo ( o ile jakieś są )

Like jak coś :D

2hqtj10.png

Opublikowano

Brak kostiumow (nie ktorych) xD bug w quescie na wierzchowce po dednieciu na wierzchowcu, a potem po rozpoczeciu pieczec zostaje zalozona xD itp

Brak srednich oraz umek w broniach 30/75 xD sorry za post pod postem na tel jest xD niech mod z edytuje ,;*

Opublikowano

Ja zauważyłem takie błędy:
- Trujący Pająk (id. 2002) ma 0 hp, jak się go zabije wywala CH,

- Nie działające autopoty (wynajmniej u mnie)
- Nie teleportuje na 2 poziom w dc, ale zabiera przepsutke

- NPC teleportuje do Groty Wygnańców i zabiera krwisty kamień

Opublikowano

Ten mob jest wlasnie najgorszym bugiem. Polecam najszybciej sie zajac mobem bo bedzie ciezko jak serwer startnie i potem bum bum :P.   A 2 bug jaki u mnie byl to DT nie dziala ostatnie pietro nwm czy tylko u mnie czy u innych tez.

Opublikowano

Brak kostiumow (nie ktorych) xD bug w quescie na wierzchowce po dednieciu na wierzchowcu, a potem po rozpoczeciu pieczec zostaje zalozona xD itp

Brak srednich oraz umek w broniach 30/75 xD sorry za post pod postem na tel jest xD niech mod z edytuje ,;*

żeby pieczęć po zabiciu spadała trzeba ją dodać do common_drop_item(chyba tak) Kostiumy systarczy na epvp znaleźć a bug z pająkiem to wpis Item_proto z innych plików xD o średnich chyba jest w temacie coś napisane :) Moim zdaniem Sf terenza są najlepsze ;)

Opublikowano

Powiem Ci ze dużo jest moobów ze maja 0hp

Wiec radze Ci przejrzeć mob_proto w navicacie

Mob wrogi, a mob przyjazny (NPC) to jest różnica. Takich mobków, które możesz zabić jest tylko jeden i jest to właśnie id "2002".

Opublikowano

Mob wrogi, a mob przyjazny (NPC) to jest różnica. Takich mobków, które możesz zabić jest tylko jeden i jest to właśnie id "2002".

Zobacz sobie moob o id 1096 , od 1729 do 1796 i od 1800 do 1816 wszystkich nie sprawdzilem jeszcze jesli o tych plikach gadamy

www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Opublikowano

@UP 

Tak o tych gadamy najnowszych game 3.4 

Dzięki chłopaki za wypowiedzi. Resztę bugów wyłapie na becie              ######temat do zamknięcia #######

2hqtj10.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...