Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA, gra nie działa po misji w "rzeźni"

MoHa15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z GTA SA.

Mam Windowsa7 64bit. Gra oryginalna, angielska, spolszczona. Wszystko dzialalo perfect az do pewnej misji... Juz w LV, gdzie mamy udac sie do rzezni i wyprowadzic z niej jednego z naszych ziomali, no nie pamietam imion, podczas ataku wroga :-) Wowczas w pewnym momencie <zawsze tym samym> wywalalo mi gre. No to mysle - pewnie jakis blad w plikach... Wszyskie inne misje juz zalatwione mialem, zostalo tylko to. No to skopiowalem save, przeinstalowalem gre, wpakowalem save z powrotem. I boom. Jak daje rozpocznij gre -> wczytaj gre -> wybieram save swojego - "gra przestala dzialac", wywala do pulpitu. Z innymi save z lutego tego roku, z 2013 - identycznie. Dziala jeden stary (scianiety dawno) save 100%, z 2011 roku oraz nowa gra. Wowczas nie wywala. Tylko przy moich save'ach... Nie powiem, zalezy mi na kontynuacji tej gry bo chcialem ja ukonczyc, a teraz nie mam mozliwosci. A od nowa zaczynac mi sie zwyczajnie nie chce :(

Poradzi ktos cos?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bo musisz mieć spolszczenie i odpowiednią wersje do odpowidniego save ;d

Jak wiec to sprawdzic? I ew zaktualizowac gre? ^__^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kolejny problem taki ze poprzednio gre instalowalem jak kupilem lapka czyli ponad 1,5 roku temu.. Wydaje mi sie ze byla to ta sama wersja co teraz, bo i wtedy i teraz instalowalem oryginalna gre. Chyba ze wtedy dziwnym trafem zainstalwalbym pirata? o.O ale nie no nie wydaje mi sie...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...