Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy THIEF i "WYDAJNY PROCESOR"

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;)

No i co tu robić ?!  Mam  w planach nowego THIEFa . I tu pojawia się problem PS3 czy PC ? (PS3-175zł, PC-75zł :D ). Nie ukrywam,że trochę szkoda mi wydać te 175 PLN na grę only singleplayer. No dobra powiedzmy,że decyzja padła na PC tylko,że gdy zobaczyłem wymagania ....  

No OK. Wydajny .... ale jaki to wydajny . (Nie wiem czy tylko mi wydaje się,że słowo wydajny dla każdego ma inne znaczenie...)

A teraz mój wysłużony komputerek: 

http://scr.hu/0avm/xr54c

Doradźcie proszę czy mój procesor jest "wydajny" i czy warto skusić się na PC.

Minimalne wymagania sprzętowe Thief:

• system operacyjny Windows Vista;
  • wydajny dwurdzeniowy lub czterordzeniowy procesor;
  • 4 GB pamięci RAM;
  • karta graficzna NVIDIA GeForce GTS 250 lub AMD Radeon z serii 4800 (DirectX 10);
  • 20 GB wolnego miejsca na dysku twardym.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie martwił bym się o procesor ale o ramy. 

Chodzi o to,że jest o wiele za mało czy w miarę? 

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Na moim miejscu wybrałbyś konsole? 

Opublikowano

No nic. Trzeba będzie wydać tą stówkę więcej,ale gra będzie pewna bo na konsole ;)

TEMAT ROZWIĄZANY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...