Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POWSTANIE SERWERA RAPPELZ PRIVAT  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes zainteresowany/czy zagrałbys na prywatnym serwerze rappelz polskim?

• tak
      140
    • nie
      1
    • nie gram na priwach
      3
  2. 2. jaki serwer byś wybrał??

• pvm
      84
    • pvp
      60
  3. 3. jesli bedzie 5000 na tak powstanie prywatny serwer rappelz

• tak
      136
    • nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zbieram głosy na podstawie których  sprawdzę czy jest sens tworzyć polski stabilny prywatny serwer rappelz , będzie to serwer składający się z 2 pod serwerów na których będzie podział PVM/PVP oczywiście bezpłatny lecz chcąc utrzymać serwer oczywista jest  wplata pewnej kwoty ,lecz to nie jest problem mam czas i pieniądze na inwestycje , lecz muszę wiedzieć czy jest to opłacalne jak na razie za powstaniem serwera jest około 500 ludzi , serwer oczywiście będzie posiadał specjalne nowe rzeczy wręcz unikatowe i nie będzie problemu z niczym lecz porostu potrzebuje głosy poparcia, wszystko będzie z czasem rozbudowane , myślę ze będzie to serwer 8,1/8,2/8,3 wszystko jest w waszych rękach proszę tylko informować znajomych kogo tylko możecie o tej ankiecie gdyż każdy głos jest na wagę złota 

W razie pytań proszę o pw na pewno odpisze 

Dziekuje za uwage 

Adam

Opublikowano

Ja chętnie bym  wrócił do rappelz, ale już nie na globala.

Tak po za tematem, mam do oddania na serafinie blisko 17kkk w kasie+ arnessa 6 slot i inne śmieciowe eq. Kto pierwszy ten lepszy :P

EDIT@

Konto już dawno oddane/ nieaktualne

217xz.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"jesli bedzie 5000 na tak powstanie prywatny serwer rappelz" haha to nigdy nie powstanie :) na zadnym prv tylu osob nie ma :) a ty chcesz tutaj mniec.. ciekawe ile osob ogolnie liczy to forum :) 

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Powinien powstać priv serwer rappelz dla polakòw

Ja bardzo bym chciał zagrać ale są tylko angielskie

Szkoda

Powinien powstać priv serwer rappelz dla polakòw

Ja bardzo bym chciał zagrać ale są tylko angielskie

Szkoda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...