Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeathZ - jak usunąć cheaty?

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DeathZ pokazuje mi że mam cheaty ale nie posiadam ich !

W jakich folderach są takie cheaty oraz nazwy (cheat engine nie mam wgl.)

DeathZ Guard pisze mi:

[03/01/14 18:32:37] Detected: Cheat Engine or some variant detected on this system. Uninstall it first.

Daje like za pomoc !

Opublikowano

To nie usunie Ci rejestru, CCleaner szuka tylko błędów w rejestrze.

1.Kliknij START>WPISZ U DOŁU "uruchom" a następnie otwórz i wpisz tam regedit.exe oraz odpal to jako administrator

2.Jak masz 32 bit to idź tu  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
   A jak masz 64 bitowy system to tu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
3.Usuń to
   - CheatEngine X.X_is1 Tam gdzie są X-y to jest napisana twoja wersja np 6.3 czyli ta najnowsza
4.Idź tutaj HKEY_CURRENT_USER\Software

5.Usuń wszystko co związane z CheatEngine ; ]
Opublikowano

To nie usunie Ci rejestru, CCleaner szuka tylko błędów w rejestrze.

1.Kliknij START>WPISZ U DOŁU "uruchom" a następnie otwórz i wpisz tam regedit.exe oraz odpal to jako administrator

2.Jak masz 32 bit to idź tu  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
   A jak masz 64 bitowy system to tu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
3.Usuń to
   - CheatEngine X.X_is1 Tam gdzie są X-y to jest napisana twoja wersja np 6.3 czyli ta najnowsza
4.Idź tutaj HKEY_CURRENT_USER\Software

5.Usuń wszystko co związane z CheatEngine ; ]

Sprawdzałem na 32/64bit i nie ma nic wgl o CheatEngine lecz na HKEY_CURRENT_USER\Software znalazło i usunołem ;)

Aktualnie pobieram aktualizacje.

PS.Masz like !

@edit

Działa ;)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...