Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć kapsuły?

19morela46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zdobywać kapsuły ? Wiem ze gra sie w Al Mode ale tylko moge je wydac na tome hawka a ja chce m4 zlote czy musze wydac cash na nie ? Czy dostaje sie kapsułe raz dziennie ? Na czym to polega

Opublikowano

Wszystkie inne bronie można zdobyć tylko za pomocą cash dzięki którym kupujesz kapsuły na losowanie. Natomiast kapsuły Tomahawka można zdobyć z Survivala i Defensa. Z defense poziom łatwy nie dropi kapsuł, z poziomu normalnego dropi 1 kapsułę po ukończeniu całej gry, a na poziomie hard dropi 1 po 10 rundach, 2 po 20 i 3 po ukończeniu 25 rundy. W survivalu jest jednak inaczej. W survivalu po 10 rundzie ma się 1 kapsułę, po 20 rundzie 3 kapsuły a po ostatniej masz 5 kapsuł. Z kapsuł Tomahawka szansa, że dropnie ci permanentnego jest mała gdyż jest to broń darmowa. Z kapsuł najczęściej ci będą wypadać spraye, armor, Tomahawki 1 dniowe, Tomahawki 3 dniowe, Tomahawki 7 dniowe i oczywiście może ci dropnąć permanentnego Tomahawka. Mi się udało go zdobyć po ok. 400-600 kapsułach lecz nie przejmuj się. Widziałem gościa z mojego teamu któremu dropło po 13 kapsułach ... Ja w czasie 400-600 kapsuł dropłem ogromną ilość rożnych sprayów, 18xTomahawk(1day), 1xTomahawk(3day), 3xTomahawk(7day), około 3 miesiące ciężkiego armora i 6 miesięcy lekkiego armora i oczywiście permanentny Tomahawk :p

=============== Poradnik do zaawansowanego PvP Minecraft ===============

============  http://www.mpcforum.pl/topic/941290-tut-zaawansowane-pvp/  ============

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...