Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem gry

KaoLin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Otóż mam problem, pobrałem całego AIONA. Wszystko mi się pobrało i pisało GRAJ TERAZ, nacisnąłem GRAJ TERAZ i na jakies pół sek. pojawił się napis SZUKANIE PATCHÓW i nic... Czekałem z 10 min aż coś wyskoczy i dalej nic. Nie wyskakuje żaden Error, ani drugie okienko, po prostu nic. Czy mógłby ktoś w stanie mi pomóc? Bardzo proszę, oczywiście dobrą odpowiedź nagrodzę Lajkiem. :)

Opublikowano

No właśnie Pasek doszedł do 100% Na dole wyświetla mi się na jakieś pół sek niebieski pasek ktory się w uj szybko ładuje i nic. Wyłączałem Antywirusa na 10 min, dałem GRAJ TERAZ i dalej to samo, czy to znaczy, że nie zagram sobie w tą Grę? Bo jak mój kuzyn ją instalował, bo gadałem z nim przez Skype, mówił, że nic takiego nie ma, że normalnie mu wyskoczyło Patchowanie i się ładowało wszystko.

Opublikowano

Pokaż zdjęcie lauchera.

Chwilka, bo właśnie kombinuje, szukałem coś na forum i znalazłem taki o to temat: http://board.pl.aion.gameforge.com/board23-aion-gra/board25-pytania-oraz-pomoc/20-jak-zainstalowa%C4%87-przeinstalowa%C4%87-aiona-bez-konieczno%C5%9Bci-u%C5%BCywania-launchera-gameforge-live/

Zacząłem pobierać Aiona z tego linku co tam podano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...