Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny do wygrania.

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.. mam pytanie

jak to jest z tymi darmowymi skinami?

podobno jak gra sie to mozna tylko 3 w tygodniu wygrac?
to prawda?
a i dlaczego jak gramw wyscig zbrojen to niektórzy dostaja skiny a ja nie?
jeden koles co runde wygrywal jakies skrzynki skiny itd a byl 2 a ja bylem 1 i nic nie wygrywalem.,, o co chodzi?

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Na tydzien(reset co środe) może ci poleciec 4(2 max na dzień) lub 8 jak masz przepustke phoenix,komu poleci to raczej loteria

Polecam co chwile zmieniać serwer nawet jak wejdziesz na koniec meczu a nie zagrasz to i tak może coś dropnąć sam tak miałem

Patrząc po ostatnich patchach to słabo leci,kilka tygodni temu potrafiłem mecz po meczu dropąć,a teraz 8h i nic

Zawsze skiny możesz kupić na rynku,bo jak coś leci to najczęściej zniszczony syf

Opublikowano

Najlepiej na serwerach typu fast drop zostawić i coś wypadnie zazwyczaj wypadają szybko np. mi 3 mixy i już miałem. Na pewno jest to jedna wielka loteria kiedyś było tak ,że w dniu mógł wypaść skin i skrzynia ,a teraz nie mam pojęcia jak to jest. 

Edit: Aby kupić skina na rynku potrzebna kupić coś na steamie w ciągu roku ,a potem odczekać miesiąc (jest to niby ochrona konta).

Opublikowano

Takie statystyczne statystyki :
Maxymalnie 3-4 itemy na dzień mogą dropnąć
Maxymalnie 4-6 na tydzień, reset w czwartek, a jak masz coina do operacji to 2x
A tak ogólnie to jest tak jak powiedział ktoś wyżej jedna wielka loteria kto co dostanie. Osobiście preferuję grać na serwerach na których jest po 30+ osób, bo czasem sypnie drop 8 osobom, ale też czasem 1 :)

Greviz_euw_92_0_nozg.png

Opublikowano

Hmm, każdy ma inne info. 

To ja też podam swoje :D

Oczywiście nie mówię, że są w 100% prawidłowe.

Max 5 skinów na tydzień.

Z jakimś coinsem np. Bravo, Phoenix +2 skiny, czyli 7 tygodniowo. - Słyszałem, że to się stackuje, czyli jeżeli masz Bravo i Phoenix to +4 czyli 9 skinów, ale to nie jest jeszcze sprawdzone info, bo nie posiadam jeszcze Phoenix'a odznaki, jak dowiem się dokładnie to dam info ;)

Te resety, to nie mam pojęcia, ale tak jak napisał kolega wyżej, też mi się wydaje chyba, że są one w czwartki.

To z tym kto dostaje skiny na koniec, to jest czysty los na loterii :D Raz możesz przez kilka dni nic nie dostać, a w następnym tygodniu okaże się, że dostaniesz np. cały limit w 1 dzień ;)

Taka ciekawostka, istnieje strona do wymiany i obstawiania skinów, nie wiem właściwie czy mogę tu ją podać, ale jeżeli chciałbyś to pisz na PW to Ci ja podam i dokładnie opiszę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...