Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym nagrywać LoL'a ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Action, lub nagrywasz lol recorderem z twojej perspektywy (w opcjach zaznaczasz) i jednocześnie nagrywasz głos np. audacity. Po meczu zapuszczasz nagrywanie na replaya i dzięki temu nie miałeś lagów w trakcie meczu, oczywiście potem musisz zmontować to z głosem.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Mam takie pytanko odnośnie actiona. On nagrywa z głosem czy musze jakiś oddzielny program mieć do głosu. 

Zaznaczasz jak chcesz, może nagrywać z, lub też bez.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Mam takie pytanko odnośnie actiona. On nagrywa z głosem czy musze jakiś oddzielny program mieć do głosu. 

Da się to ustawić w programie, może nagrywać głos ale może go nie nagrywać.

279981407253602336505.png
Opublikowano

najlepiej jest przystawić mikrofalówkę do monitora i włączyć na 30 min. Wtedy ona bardzo ładnie wszystko przechwytuje ;d. Jak chcesz zobaczyc nagrany materiał otwierasz mirofalówe i wsadzasz głowę.

Mam nadziejęże pomogłem.

Opublikowano

najlepiej jest przystawić mikrofalówkę do monitora i włączyć na 30 min. Wtedy ona bardzo ładnie wszystko przechwytuje ;d. Jak chcesz zobaczyc nagrany materiał otwierasz mirofalówe i wsadzasz głowę.

Mam nadziejęże pomogłem.

Przepraszam moderatorze, ale... koleś - wypierdalaj.

Dzięki, pobiore Actiona lub kupię jeśli tani. :D

Opublikowano

Jeśli grasz na programie MK Jogo, to nagrywaj tym programem, nigdy Frapsem, bo niszczy system. Poza tym, to Baron Replay's ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli grasz na programie MK Jogo, to nagrywaj tym programem, nigdy Frapsem, bo niszczy system. Poza tym, to Baron Replay's ;)

Action, lub nagrywasz lol recorderem z twojej perspektywy (w opcjach zaznaczasz) i jednocześnie nagrywasz głos np. audacity. Po meczu zapuszczasz nagrywanie na replaya i dzięki temu nie miałeś lagów w trakcie meczu, oczywiście potem musisz zmontować to z głosem.

Jak nagrywam actionem, patrzę w miniaturke i oglądam  to jest czerwona obwódka. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...