Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny grafik ~ Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vesitpng_ehaeaww.png

Witam!

Na imię mi Krzysztof,jestem w wieku 17 lat.

Reprezentuję grupę programistów jak i grafików,nazywa się ona pt:"VestIT"

Oferuję wykonanie:

*Profesjonalnej prezentacji serwera wraz z belkami,napisami,logiem,sygnaturami,i wszystko co związane z grafiką.

Wykonywanie grafiki jest na wysokim poziomie

Jeżeli jesteś zainteresowany ofertą zapraszam na gg :

49732565

Opublikowano

Można prosić o jakieś prace ? Żeby zobaczyć "profesjonalnego grafika".

Robisz też grafikę na stronę, interface, logowanie, etc ? ;>

Pozdrawiam.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Po tym napisie i sygnaturze mogę stwierdzić że nie jesteś profesjonalistą.

Opublikowano

Rozumiem chcesz się zareklamować zaoferować usługi ale jakim prawem nazywasz się profesjonalistą?

aFMA3pg.png

Opublikowano

profesjonalista  potrafi się chociażby dobrze zaprezentować i dać próbkę swoich umiejętności :) ty nam dałeś sygnaturkę którą ja bym lepiej wykonał, obrażasz profesjonalnych grafików pisząc że jesteś jednym z nich =)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Nie rozumiesz że to nie moje sygnatura?! Jest to stara sygna wykonana w zleceniach ...

Muszę chwilę ochłonąć temat do zamknięcia niebawem przedstawię wam tą "próbkę" -.-*

Opublikowano

Sygnatura nie jest mojego wykonania :)

Grafik musi prosić innych o zrobienie jemu samemu grafiki? 

Opublikowano

Nie no nie wierzę,do której ty klasy chodzisz że czytać nie potrafisz?

Nie rozumiesz że to stara sygnatura?

Jeszcze grafiką się nie zajmowałem.

Opublikowano

Nie no nie wierzę,do której ty klasy chodzisz że czytać nie potrafisz?

Nie rozumiesz że to stara sygnatura?

Jeszcze grafiką się nie zajmowałem.

"Profesjonalisto" potrafisz wykonać interface, czy grafikę do strony internetowej ?  Bo belki i ramki to raczej amatorzy zrobią ;)

Profesjonalistą to może się nazwać BombWork,Zielsko,Kurlz czy Wredna ;) A na pewno nie Ty ^^

Nie polecam.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Na imię mi Krzysztof,jestem w wieku 17 lat.

Rozumiem, że już ukończyłeś studia o profilu Grafiki komputerowej, odbyłeś staż w studium graficznym i posiadasz kilka certyfikatów, co uświadczy w przekonaniu, że jesteś profesjonalistą?

Nawet mi do tego daleko, mimo, że mam na koncie dwa z powyższych warunków. Ale ok, nie ma co tutaj dyskutować na ten temat. Najlepiej by było, gdybys zaprezentował się, jak na grafika przystało, pokazując próbke swoich umiejetności ewentualnie portfolio.

Opublikowano

Rozumiem, że już ukończyłeś studia o profilu Grafiki komputerowej, odbyłeś staż w studium graficznym i posiadasz kilka certyfikatów, co uświadczy w przekonaniu, że jesteś profesjonalistą?

Nawet mi do tego daleko, mimo, że mam na koncie dwa z powyższych warunków. Ale ok, nie ma co tutaj dyskutować na ten temat. Najlepiej by było, gdybys zaprezentował się, jak na grafika przystało, pokazując próbke swoich umiejetności ewentualnie portfolio.

hejt stop, może sobie pisać co chce i gdzie chce, ''studiami'' możesz się chwalić gdzieś indziej, grafika 4/10. Pozdrawiam :)

Opublikowano

hejt stop, może sobie pisać co chce i gdzie chce, ''studiami'' możesz się chwalić gdzieś indziej, grafika 4/10. Pozdrawiam :)

Żal dupeczkę ściska, że Wredna coś osiągnęła a Ty za marne kilka zł. musisz opierdalać ludzi? ;-)

@Top

Raczej nikt nie ma ochoty pisać do Ciebie tylko po to, aby sprawdzić co potrafisz.

Opublikowano

Umieć wykonać fasetę w photoshopie i obrazek z kontrastem na poziomie gimp 2.6 w 1 klasie gimnazjum i nazwać się profesjonalnym grafikiem z "firmą".

Obawiam się że nawet nie wiesz co znaczy słowo grafika, a profesjonalizm opierasz na poradnikach z serwisu YouTube.

Zamknij ten wątek i otwórz go jak ukonćzysz jakiś kurs z certyfikatem, lub szkołę o profilu graficznym.

78471689615409880651.png

Opublikowano

Żal dupeczkę ściska, że Wredna coś osiągnęła a Ty za marne kilka zł. musisz opierdalać ludzi? ;-)

@Top

Raczej nikt nie ma ochoty pisać do Ciebie tylko po to, aby sprawdzić co potrafisz.

opierdalam ludzi ? daj dowody proszę, jeśli to już robię to nie bez powodu, zabieram jedynie własną pracę i własny wkład. Pozdrawiam :)  

bez spamu polecam :)

Opublikowano

hahaah, sygnature kto Ci wykonal tak? a potem piszesz, ze to Twoja stara, zanim zaczales zajmowac sie grafika.

Nie polecam, robic miales mi grafike przy Rescarii, nic nie zrobiles, bo nie potrafiles ;)

Opublikowano

Profesjonalistą to może się nazwać BombWork,Zielsko,Kurlz czy Wredna ;)

Ta, Bomb i Kurlz to jedynie profesjonalnie kopiują layouty zielska (i nie tylko)  xD

@Mroczeks

Już widzę ten profesjonalizm :)

il2t3l.jpg

Opublikowano

Ta, Bomb i Kurlz to jedynie profesjonalnie kopiują layouty zielska xD

@Mroczeks

Już widzę ten profesjonalizm :)

il2t3l.jpg

Kopiowanie, a wzorowanie się, to trochę co innego :P Chociaż co do Kurlza się zgadzam. I nie tylko zielska. W ostatnim, zielonym projekcie jest na chama wycięty element z szablonu DKarts :D

A co do szukania stylów...Hm, nie przesadzajmy. :) Ja też czasami się pytam, chociażby w MGT, czy mają na oku coś nowego ;)

Opublikowano

A co do szukania stylów...Hm, nie przesadzajmy. :) Ja też czasami się pytam, chociażby w MGT, czy mają na oku coś nowego ;)

Racja, trochę przesadziłem. Wzorowanie - ok, ale jak ktoś próbuje całkowicie podrobić czyiś styl, zamiast wypracować własny, lub ciągle jedzie na gotowcach no to kurcze, wg mnie to podchodzi pod plagiat (rozumiem jak ktoś próbuje odwzorować czyjąś pracę żeby się nauczyć czegoś nowego, ale nie jak ktoś robi w celach komercyjnych takie rzeczy ;))

Trochę nie na temat.

@Mroczeks

Pokażesz swoje prace?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...