Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo mainować?

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż jestem w brązie i nie wiem jakie postacie mainować. Lubię grać wszystkim oprócz supportami.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nidalee. Szybko ci się nie znudzi. Możesz iść top w tanka, bot adc bądź support no i oczywiście mid. MasterOfNidalee chodził też nią w jungle jednak w bronzie nie polecam.

Opublikowano

@up

Mam ją i jest dosyć fajna, ale nie można ją w 100% wycarrować gry :P

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Yasuo

• dociągnięcie z niskim cd
  • ściana blokująca skille
  • manaless
  • tarcza z pasywa
  • podwaja szansę na kryta
  • podrzut
  • dobry dmg
  • dobre 1 vs 1
  • ult do inicjacji
  • 50% pene po ulcie
  • AoE Q/podrzut (E + Q)
  • mid, lub też słabszy top
  • E stackuje dmg (każde użycie w określonym czasie dodaje dmg następnemu, stackuje się CHYBA  do 5-ciu)

928011413476457403957.png

Opublikowano

@up

Yasuo w bronzach to InstaBan. Więc odpada. Myślałem o Zedzie (mam go, ale nie próbowałem nim grać na rankedach).

Opublikowano

Zed jest mocny, fajny ale szybko sie nudzi, polecam Lee Sina, zajebista mechanika, możesz odwalać różne akcje itd. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...