Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w 2014r Da sie jeszcze grać w CrossFire?

NaxesPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej czy da się grać w CrossFire w 2014r? Bo 1 raz w to chciałbym zagrać a patrzałem na yt to naprawde fajna gra jestem newbie w tym ;/ 

Opublikowano

Opłaca się grać, ale zazwyczaj tylko po aktualizacjach, bo wtedy żadne hacki nie działają.

Za jakiś czas może jakoś zwalczą ten problem jakim są hackerzy (już teraz w hackach jest mniej funkcji niż w przeszłości).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie trzeba długo szukać: http://www.mpcforum.pl/topic/1154924-oplaca-sie-w-to-jeszcze-grac/

I nie, nie opłaca się grać. Ja osobiście gram w TF2 i czekam na drugą część Crossfire.

Pytanie , będzie druga część crossfire ?

Topic: da się grać wbijasz na stronę ściągasz gre i grasz :)

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Fakt,dużo małolatów co hackami próbują się dowartosciować,dodatkowo-jeśli grasz dobrze to jesteś wrzucany do worka razem z tym scierwem,wywalany z gry za hacki choć ich nie stosujesz..Jednak mimo to warto w cf-a pograć,zabijacz czasu,z małymi przerwami gram w toto od 5-6 lat chyba,w eu od początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...