Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elergos MT2 poszukuję 2 osób na stanowisko Technika oraz Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

51502205576533720799.png

Team serwera Elergos. Typ: Medium poszukuję dwóch osób na stanowisko:

-Technik ( OFF )

-Grafik

Osoby te otrzymają rangę w grze, na forum jak i zysk z IS'a bo gotówką nie dysponuje.

(Serwer Dedykowany)

Czego oczekuję ?

No na pewno doświadczenia na danym stanowisku. Nie chcę osób które dopiero się uczą bądź po zleceniu pracy przeze mnie piszą temat na mpc z zapytaniem jak to zrobić. Takim osobom dziękujemy.

Czym zajmuję się ja ?

Jestem założycielem serwera a za razem technikiem ale samemu ciężko jest wszystko ogarnąć dlatego też poszukuję kogoś do pomocy.

Czy miałem już jakieś serwery ?

Tak miałem. Dla jednych ten serwer okazał się dnem a dla drugich był dobry lecz nie dopracowany dlatego też postanowiłem stworzyć tak jak by S2. Mój serwer który ostatnio startował to Sevor.

Mimo upadku nadal pracuję nad nowym i tym razem nie powinienem popełnić tych błędów co ostatnio za które jeszcze raz przepraszamy.

Kontakt:

-GG: 48501874

Grafik który będzie chciał dla nas pracować ma stworzyć coś lepszego niż to: (Takiemu Grafikowi również podziękujemy)

88286322143929138136.png

Opublikowano

Nie polecam, miał robić poprzedni projekt to go porzucił, tak samo będzie z tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...