Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Reklamą Serwera! Youtuber 900+ widzów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Zostane Video-Makerem/Reklamą na YT

Mam do zaoferowania konto 900+ subów+(jesli chodzi o metin2) to wyswietlenia od 100-5k

Najpopularniejszy film jako reklama :

https://www.youtube.com/watch?v=7lTEBbEamUw

Oprocz filmikow na YT ktore  na rzadanie beda bardzo czesto oferuje tez spam z prezentacją na roznych forach i prywatnych serwerach.

W kwestii wynagrodzenia to nie jestem wybredny w zadnym razie najlepiej(za hajs bo mam pare wydatków!) skontaktowac sie ze mna mozna na gg/skype/ts3  gdziekolwiek.

GG : 4720466 rezzte podam tutaj na PW lub na gadu

Opublikowano

Wyswietlenia nie mowia duzo mozna sememu je sobie latwo nabic. Zrobic auto F5 i w ciagu godziny 1k wyswietlen.   Patrzac na twoje filmy tez widac ze wyswietlenia kupione lub samorecznie zrobione na innych filmach masz po 10 -30 wyswietlen wiec 5k wyswietlen nie realne.

Nie polecam. 

Opublikowano

Wyswietlenia nie mowia duzo mozna sememu je sobie latwo nabic. Zrobic auto F5 i w ciagu godziny 1k wyswietlen.   Patrzac na twoje filmy tez widac ze wyswietlenia kupione lub samorecznie zrobione na innych filmach masz po 10 -30 wyswietlen wiec 5k wyswietlen nie realne.

Nie polecam. 

Najwyrazniej masz malo pojecia o wyswietleniach na youtube..

Zobacz sobie przepasc miedzy starymi filmami a nowymi jesli chodzi o date -.- jakbys nie zauwazyl mialem przerwe wiec wyswietlenia tez spadly.

Zrob sobie auto f5 (y) zamrozi ci na 301 i dalej nie poleci matole.

Opublikowano

Aby zdobyć dużo wyświetleń wystarczy zachęcić widzów do oglądania i przesyłania dalej.

Nieopłacalne są reklamy u osób które mają po 2-5k widzów a filmiki ostatnio dodane wyświetlenia na poziomie ~300 (martwi widzowie)

Mając mniej niż 150 widzów ostatnie filmiki które dodałem są na poziomie 300 wyświetleń a ponadto jest kilka filmów po parę tysięcy. I nie trzeba tu samemu nabijać (f5) tylko dobrze rozreklamować.

Licznik często (można powiedzieć że zawsze) zatrzymuje się początkowo na 301 lecz po paru godzinach/dniach ta liczba się zwiększa.

Kanał pomimo tych 900 widzów słabo wygląda pod względem oglądalności. Nieopłacalna reklama.

Opublikowano

Licznik często (można powiedzieć że zawsze) zatrzymuje się początkowo na 301 lecz po paru godzinach/dniach ta liczba się zwiększa.

tak ale jesli sam sobie nabijesz te 301 wyswietlen to licznik ci nie wzrosnie w gore.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...