Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cześć Oceńcie moją składanke ! xD

djrappuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Totalna amatorszczyzna, zero przejść, zero niczego. 

PS. Przydomek "DJ" zostaw dla osób z licencją :)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie podoba mi sie.. Pocwicz nad przejsciam i skladaniem, bo jak narazie to dno.

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

Już lepiej by było, jakby te piosenki samoistnie leciały na zasadzie jedna się kończy, druga zaczyna... Poczekaj jeszcze trochę, poczytaj, pooglądaj, poćwicz, może coś Ci się uda...

Opublikowano

tragedia xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jest spoko kolego , tu nie martw sie burakami, sami nie potrafia a kogos oceniaja. Pamietaj trening czyni mistrza.

Nie masz na czym postów nabijać ? Really ? Wiesz, tak to może głuchy powiedzieć, że jest spoko. Wszyscy słyszą, że jest beznadziejnie, tylko nie "autor". Przynajmniej my "buraki" potrafimy ustawić tempo i wejść we frazę...

Opublikowano

Nie masz na czym postów nabijać ? Really ? Wiesz, tak to może głuchy powiedzieć, że jest spoko. Wszyscy słyszą, że jest beznadziejnie, tylko nie "autor". Przynajmniej my "buraki" potrafimy ustawić tempo i wejść we frazę...

saaq dobrze napisane. Po prostu ktoś jest tak dobry jak autor tej składanki :)

Opublikowano

Jezu Chryste, co to bylo?? Jakies wytlumienie, dwa sekundy "koni" i nastepna piosenka. To nawet nie bylo przejscie o.O

Ale nie przejmuj sie, moze ci sie uda ;p ja jak pierwszy raz uzywalem VDJ to nawet nie wiedzialem po co jest pitch xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...