Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katarina sposób na wygrywanie rankedów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który skrypt polecacie na kate, dzięki któremu będe wygrywał sporo rankedów. 

Katarina Sinister Blade czy Kata combo wbudowany w bolu?

Opublikowano

Te skrypty to prawie to samo jednakże ja polecam Katarine The sisnister blade ze względu na opcję ward jumpu i większą możliwość konfiguracji. 

Opublikowano

Ja najbardziej wole pentarine . Dobry skrypt tylko minus jest taki że czasami za szybkie combo " kata " robi i passyw z q się nie za licza

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Watpie czy w ogole jest taki skrypt :) Wystarczy dobra wbite zrobic i masz triple or quadre

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Ja polecam katarine wbudowaną w bolu, wciskasz na lini t i przeciwnik jest mocno obity,natomiast w tf wciskasz spacje , i czytasz jak pisze "TRIPLE KILL", " QUADRA KILL " , "PENTA KILL "

Opublikowano

ja polecam nic nie używać musisz umieć grać a jak umiesz grać tylko na bolu to jesteś zerem. ja nigdy tego nie używałem i nie będę używał to jest nobowskie i takie dla bronzaków.

Opublikowano

Ja polecam katarine wbudowaną w bolu, wciskasz na lini t i przeciwnik jest mocno obity,natomiast w tf wciskasz spacje , i czytasz jak pisze "TRIPLE KILL", " QUADRA KILL " , "PENTA KILL "

ten skrypt jest dobry ale tą bajkę ktora opisales ze wciskasz T lub spacje i czytasz triple kill itp. to bzdura, chyba ze przeciw botom, na levelu 20+ juz tak nie pograsz lajtowo katarina, jeden stun i stoisz bezuzyecznie

Opublikowano

ten skrypt jest dobry ale tą bajkę ktora opisales ze wciskasz T lub spacje i czytasz triple kill itp. to bzdura, chyba ze przeciw botom, na levelu 20+ juz tak nie pograsz lajtowo katarina, jeden stun i stoisz bezuzyecznie

Lols.

Wystarczy sie dobrze ustawić w tfie. A nie jako pierwszy szarżować na wroga z mnóstwem cc... Proste..

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Jeżeli typie wpadasz na kogoś kto ma cc na ulcie to sory  . Dobre ustawienie w tf sfocusowanie kogos kto nie jest wstanie ci wylaczyc ulta nastepnie dobicie kolejnego i czytasz tak jak napisalem " PENTA KILL " proponuje przeczytać pasyw katariny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...