Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będą w przyszłości nowe serwery?

Ragenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasz global nie przewiduje nowych serwerów, gdyż ta fuzja nie odbyła się bez powodu. Serwery zostały połączone ze względu na odludniałe serwery oraz ich dużą ilość.

Opublikowano

Wątpliwe, fuzja nie odbyła się bez powodu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Na chwile obecną się na to nie zanosi, gdyby tak było na pewno by nas poinformowali.

Opublikowano

Co do nowego serwera moim zdaniem jak już mają go zrobić to gdzieś tak za pół roku narazie trzepią kase po fuzji ah ten gameforge :)

Opublikowano

Nowych serwerów nie będzie, już najprawdopodobniej nigdy, ew jak ceny na negrosie zbliżą się do tych z innych serwerów, ale wątpię

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Powiem więcej...

Nie tylko nowych serwerów nie będzie, co nawet po fuzji jest krucho z obecnymi.

Słyszałem, że mogą nawet zamknąć niektóre serwery.

Zamknac? Nie badz smieszny.Bylem dzisiaj na plu i osob gra naprawde sporo.Na kazdym serwerze busy.Oznacza to iz na brak hajsu z is'a nie moga narzekac

Srij9JT.png

Opublikowano

Nowych serwerów nie będzie, nowych graczy jest bardzo mało, głównie grają tzw. starzy wyjadacze, którzy też powoli zaczynają odchodzić. Powodów ich odejścia jest wiele myślę, że każdy je zna.

Opublikowano

Nie bedzie zadnego serwera, po to bylo polaczone, zeby bylo mniej to po co znowu mieliby dodawac?

A może po to że jest teraz za łatwo ? Wchodzę wczoraj na Negrosa i widzę trutę +2 sr 24 600k o.O sklepik dalej stalki +7 600k o.O. A na nowym serwerze tych itemów nie było by tak dużo i by była walka poza tym z ku jedynie aura ( 1,6kk ) stoi w cenie reszta to się na ziemię nadaje bo i tak prawie nic nie zarobisz

Opublikowano

Kurwa, skoro 25serwów połączyli w 5serwów to chyba oczywiste że na takim serwie gra więcej osób.

Ale to tylko złudzenie bo liczba graczy spada z dnia na dzień.

Z pewnością żadnego nowego serwera nie będzie, myślę że możliwa jest kolejna fuzja kiedy to znowu na serwach będzie świecić pustkami.

Opublikowano

Nie dodadzą na pewno, Global PL odludnia się z dnia na dzień. Gdyby teraz dodali nowy serwer to było by na nim nie za dużo graczy. 

Opublikowano

Kiedys na pewno bedzie nowy serwer ale nie predko

Gram na negrosie z przerwa roku i ceny spadly znacznie

praktycznie sa jak na nowym serwerze...

ebo+9 za 20-22 kupisz

fms+9 od 12kk ze spalonymi

Ludzi jest na prawde duzo, nowych i powracajacych

tak czy siak fajnie sie gra tylko szkoda ze wiekszosc nowych graczy to dzieci z nowego pokolenia same hejty gimby zebracy...

Opublikowano

Jak będzie krucho z graczami to będzie tak jak na metin2.co.kr, były 4 serwy>fuzja do 2 serwerów> fuzja do 1 serwera>zamknięcie metin2 korea

Opublikowano

Jak będzie krucho z graczami to będzie tak jak na metin2.co.kr, były 4 serwy>fuzja do 2 serwerów> fuzja do 1 serwera>zamknięcie metin2 korea

Pierdzielisz farmazony, ostatnio wróciłem do Metina na Etolinie i dużo osób jest. Nie tylko starych ale i nowych którzy proszą i się pytają o co w grze chodzi ;). Nie było problemu ze znalezieniem fajnej gildii i gry z nią.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Up . A wyobraź sobie ze tyle ludzi ile jest teraz na tym serwerze było kiedyś na jednym serwerze. Jestem przekonamy ze nie będzie więcej serwerów ale zobaczymy za jakiś tam okres czasu...

Czemu tak myślę, ponieważ Phoenix dobrze powiedział ze i tak teraz jest krucho . Ale muszę Cię poprawić bo nie tyle co zamknąć lecz połączyć serwer do innego:)

Opublikowano

Raczej nie, i tak po łączeniu ludzi ubywa.

ml9zc8.jpg

Jestem przeciwieństwem Boga dzielonym przez siedem, on stworzył twój świat w tydzień, ja rozpierdole go w jeden dzień. 

Opublikowano

Jak dla mnie GF mógłby zrobić reset kont na pl'u żeby zacząć od nowa... Co do nowego serwera to może kieeeeeeeeeedyś bo nowy serwer i każdy chce być w topce :P kiedy s26 wychodził to było pełno osób a na innych serwerach po 100-150

#JebacSygnatury

Bywalec
Opublikowano

Serwery napewno nie powstaną, a może nawet i znowu zrobią fuzje i jeszcze bardziej zmniejsza liczbe serwerów. Prawda jest taka że większość osob wybiera privy i global staje się zapominany

.

Opublikowano

Jak dla mnie GF mógłby zrobić reset kont na pl'u żeby zacząć od nowa... Co do nowego serwera to może kieeeeeeeeeedyś bo nowy serwer i każdy chce być w topce :P kiedy s26 wychodził to było pełno osób a na innych serwerach po 100-150

Reset kont? Wiesz ile ludzi by straciło na tym pieniądze? Są tacy, którzy pakują w isa grube pieniądze, więc raczej GF nie podjąłby takich kroków.

Opublikowano

Reset kont? Wiesz ile ludzi by straciło na tym pieniądze? Są tacy, którzy pakują w isa grube pieniądze, więc raczej GF nie podjąłby takich kroków.

Tak jak up tego raczej nigdy nie będzie niektórzy władowali pare tysięcy w to gowno.. 

Ja myśle ze pewnie za jakies 2 lata moze wiecej połącza znow serwery bo coraz mniej ludzi moim zdaniem ;]

socysty---42.png

Opublikowano

Mylicie się. Aktualnie graczy jest sporo, trochę odeszło przez tę fuzję, ale na ich miejsce przyszli inni. Kiedy zaczną odchodzić, otworzą nowy serwer, ludzie pomyślą- "fuzja to syf, ale na nowym pogram" i hajsik się będzie w kółko trzepał. GF nie są idiotami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...