Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest Faceit?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle na grupach na fb o tematyce lola widzę "mam kilka kodów Faceit podawać email" Wiec moje pytanie co ten caly Faceit i o co z tymi kodami chodzi.

Opublikowano

Nie słuchaj typa wyżej.

Jest to nowa strona na której gra się mecze coś jak LCS'y. Za wygrane dostajesz punkty które potem można wymieniać na nagrody  (RP, myszki, klawiatury do gier, koszulki fanatic itp)

k,NjEyMjI1MjEsNDUwNDIwOTQ=,f,Wiernosc.jp

Wisła aż po grób ! 

Opublikowano

Wie ktoś jak zdobyć kod beta eune?

Bo jak narazie to tylko west działa

Musisz od kogoś dostać inv'a. Podaj mi email na pw to ci wyśle. 

Jak ktoś inny chce, to pisać na pw emaile. Mam 5 kodów. 

//edit: wydane.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Musisz od kogoś dostać inv'a. Podaj mi email na pw to ci wyśle. 

Jak ktoś inny chce, to pisać na pw emaile. Mam 5 kodów. 

//edit: wydane.

Wyślesz Na PW tego Linka? ;) 

Opublikowano

Powiem wam coś z własnej perspektywy. Nie każdy musi mnie posłuchać. Na stronie można grać jedynie 4 turnieje miesięcznie chyba, że opłacicie abonament na x miesięcy za ileś tam złotówek. 1 turniej 5v5 gdzie pula jest 2k punktów to jest 1000 pkt za 1 miejsce na 5 osób. Czyli przez około 2-3 miesiące dzień w dzień musielibyście wygrywać turnieje, żeby mieć na słuchawki, a do tego trzeba płacić z własnej kieszeni. A wcale łatwo nie jest wygrać, bo przy puli 2k pkt grają głównie diaxy (wiem, bo sam ze znajomymi skończyliśmy na 2-gim miejscu we wczorajszym turnieju). Tak więc jeśli ktoś ma siłę i skilla, to miłej zabawy ale na dłuższą metę wolę znaleźć team i iść grać go4lole niż męczyć się dzień w dzień 3 miesiące ^^

Opublikowano

nie po prostu się pytam ponieważ jak dostałem kod to tylko euwest a nie eune

nie po prostu się pytam ponieważ jak dostałem kod to tylko euwest a nie eune

Opublikowano

Jak ktos bylby tak zyczliwy i mial jeden kodzik na zbyciu to prosilbym o wyslanie mi go na maila: giereczki96@o2.pl

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...