Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mainowanie

Sh33pek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się was poradzić jaką linie najlepiej mainować?

Mi osobiście wydaję się że Mid lub Jungle ewentualnie Adc.

Dodam że jestem w Brązie, w tym sezonie liczę na coś więcej.

Dzięki za odp. Pozdrawiam.

Banner-LegendsofShinobi3.png

Opublikowano

Midem. Graj championami, które carrną tfy, bo wygrany lane dla dobrego midera to nic wielkiego. Polecam Ci Katarinę, Ziggsa, Yasuo

Opublikowano

akali, gragas, leblance, Syndra(choć trudna, ale OP), Veigar, TF.  Ale masz tutaj np na jungle Vi którą można carować, Wukonga, Kha'Zixa, Lee'sina. Całkiem spoko postacie masz  :)

Opublikowano

Gragas ma bardzo dobre skille i jest silny, lecz można go sklepać. Kup yasuo i nie ma mocnych na niego na midzie, Vel'Koz wysiada w walce z nim.

76561198004076728.png
Opublikowano

Najlepiej to według mnie teraz carruje się gry Gragasem (jego ulti), Yasuo (tu również ulti i podrzucenie) no i oczywiście Katarina, jeśli nie zostanie zablokowana na ulti, bo wtedy to koniec. Ziggsem również łatwo wycarrować grę, ze względu na jego ultimate i bombki, które potrafią niejednego wkurzyć. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Aatrox + skrypt z BoL'a i ciśniesz :D.

Tak ogólnie to polecam TOP'a. Zdania są podzielone i większość uważa, że tankiem nie wykerujesz, ale bronze/silver to poziom na którym właśnie tankiem carrujesz, czyli: Rakieton, Pieseł (nasos), Aatrox (nikt nie umie na niego grać), Jax (w lategame maszyna do zabijania, nawet jak w early feedujesz)

Opublikowano

Z BoLem grałem Twisted Fate, dobrze się grało.

Lecz nie mogę grać z BoLem ponieważ z 80 fps spada mi do 30 ; X

Banner-LegendsofShinobi3.png

Opublikowano

ADC, dobry adc wygra wszystko :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...