Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamawianie golda przez rozmowę tel.

pepe460

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Postanowiłem, że zakupie gold za pomocą rozmowy telefonicznej jak na razie za 20zl, ale chciałem się dowiedzieć, czy w rzeczywistości nie zeżre mi z konta np.40zł i czy gold  w ogóle dojdzie na moje konto. Czy ktoś z was już kiedyś kupował tym sposobem? Jeżeli tak proszę o wypowiedzenie się ;)

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

ja kupowalem wybierasz kwote i dzwonisz tylko przez czas polaczenia musisz mniec zasieg w telefonie bo jak cie rozlaczy to po kasie i goldzie ja tak mialem. Poleczysz sie z sekretarka oczywiscie elektroniczna ;) poda ci kod i wpiszesz go na stronie dawno nie dzwonilem ale jakos tak to szło teraz uzywam psk

Opublikowano

A jak z ceną? Zapłaciłeś tyle ile miałeś czy doliczyli?  A jak troche wiecej to ile dokladnie?

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

A jak z ceną? Zapłaciłeś tyle ile miałeś czy doliczyli?  A jak troche wiecej to ile dokladnie?

Cena masz taką jak wybrałeś i nic nie doliczają.

Opublikowano

W którejś z sieci słyszałem, że doliczają sobie jakąś opłatę około 2 złotych, tylko nie wiem w której. Możesz śmiało kupować, wszystko będzie jak należy.

Opublikowano

Ok już zakupiłem nie zabrali nawet grosika więcej. Dziekuję za odpowiedzi każdy z was ma po lajku a temat do zamknięcia.

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...