Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spinacze

ELsoSDDF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy coś na lolu stało czy ja coś przegapiłem ale od środy w każdym meczu spotykam ludzi którzy tylko spinają od pierwszych minut gry. Pózniej zaczyna się kłócić cały team i koniec gry. Jeden koleś idzie trollować, drugi afkuje. Wcześniej aż tak dużo takich ludzi nie spotykałem. Też tak macie ? Może coś sie stało o czym ja nie wiem.( gram na West ).

Opublikowano

Po pierwsze: Jaki masz poziom?
Po drugie: Mute i po sprawie
Po trzecie: A podobno na Wescie większy poziom jest :D

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Jak grasz na Wescie to na 100% te spinacze to Niemcy :D

Wyjdę sobie na dwór(mieszkam w Niemczech) to słychać jakie tutaj są spiny z okazji karnawału.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@up

Bo nie w Urugwaju.

@Topic

Welcome to the league of legends. Tak jest, było i będzie, masz z tym problem to nie graj. 

PS. Dywizja nie ma nic do rzeczy, wyszedłem do brazu do diamentu i w kazdej dywizji to samo. 

k,NjEyMjI1MjEsNDUwNDIwOTQ=,f,Wiernosc.jp

Wisła aż po grób ! 

Opublikowano

@up

Bo nie w Urugwaju.

@Topic

Welcome to the league of legends. Tak jest, było i będzie, masz z tym problem to nie graj. 

PS. Dywizja nie ma nic do rzeczy, wyszedłem do brazu do diamentu i w kazdej dywizji to samo. 

Najbardziej zaciekawiło mnie to

"Tak jest, BYŁO i będzie"

Jak zaczynałem grać, to nie spotykałem się z żadnymi wyzwiskami

Gościu miał np. staty 1/9, nikt się nie darł: REPORT FOR FEED

Nie wiem od kiedy ludzie zaczęli się wyzywać od noobów, feederów itp. bo miałem długą przerwę od Lola (bo mnie znudziła)

A teraz:

Jak zobaczyłem

"REPORT THRESH (Thresh był supportem) FOR FEED"

To spadłem z krzesła

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Bo poprostu wszyscy uwazają ze są lepsi od innych (szczególnie polacy).

Moja ostatnia taka sytuacja:

Gram sobie lee sinem w jungli staty 3:1:5, dobijałem tylko te fragi, których nie mogli dobić ludzie z lane-ów, a cały mecz byłem flame'iony przez cait 2:5 i tarica 1:5, bo dostawali w dupe. Huj ze mam 3 lane do gankowania + jungle i counter jungle, oczywiście wina junglera. Żeby nie było na początku dostale 2 ganki do 10 minuty, w 2 wymusilem uzycie flasha i bariery na wrogim adc, ale przeciwny jungler kogostam zabil i on gankuje lepiej a ja jestem cwel. Realia eune.

Opublikowano

Ostatnio jak sobie gram to właśnie zauważyłem, że jest coraz mniej takich spinaczy, flamerów itd. Mając soną 1/9 i robiąc głupie akcje, do tego jeszcze mi neta wywaliło w tym meczu ani jednego bluzga nie było. No ale to zależy od ludzi z którymi się gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...