Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra się wyłącza

headshotwnoge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj pobrałem APB, no i chciałem zagrać. Włączyłem (długo się włączała...) aż tu nagle mnie wywaliło.. Było późno więc nic z tym nie robiłem, na dodatek pomyślałem że moze coś aby jednorazowo się stało. Dzisiaj włączam grę i przechodzę Tutorial (skoczył i chciałem już przebiec 50m) aż nagle mnie wywaliło. Bez żadnego komunikatu, nic...

Kiedyś grałem w to i działało wszystko ładnie (kiedyś tzn. Bardzo dawno temu, już nawet nie pamiętam, może z 2 lata temu) :/

Proszę o pomoc :C

A i jeszcze zmieniłem ustawienia na LOW bo pomyślałem ze nie wyrabia komp, ale nic nie dało (ogólnie się nie ścina i nie ścinała, tylko wyrzuca).

Opublikowano

Podaj specyfikację komputera

Przeinstaluj grę

Wyczyść kompa ze zbędnego syfu np. CCleanerem

Możliwe, ze wywala Cię, bo masz za mało RAMu.

Opublikowano

Ma 4gb ramu, a więc wątpie. Ostatnoi czyściłem a więc i to nie powinno być problemem. Reinsta wątpie żeby coś dał (mam na dysku D gdzie jest dużo miejsca, a więc chyba z tym nie powinno być problemu) daję specyfikację:

AMD Phenom™ 9550 Quad-Core Processor

4gb ram

GeForce GT 430

Win 7, 32 bit

Opublikowano

Zapewne nie masz wyjścia, bo 32 bitowy system obsługuje jedynie do 3,25GB RAMu 

Samo APB zabiera do 2,5GB RAM podczas gry więc się nie dziw, że nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...