Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snajperka?

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Prosiłbym o kilka opinii na temat dwóch snajperek, JNG-90 oraz KNT-308. Mam zamiar kupić jakąś dobrą snajperke na perma najlepiej z wyprzedaży i właśnie jest okazja. Dodam jeszcze że średnio gram snajperkami i potrzebował bym uniwersalnej SR, tzn żeby w miare nadawała się do QS i można było się przykampić np. z daleka dobrze zbierała. JNG-90 pare razy udało mi się podnieść ale to za mało żeby dobrze przetestować bo oddałem nią tylko kilka strzałów z większej odległości. Natomiast KNT-308 wogóle nie strzelałem. Doradźcie czy któraś z tych snajperek będzie dobra, czy polecacie coś innego i poczekać na kolejne wyprzedaże.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

KNT-308 jest głównie pod kampę i długie dystanse, za to S58 Musket by się w tej sytuacji sprawdził idealnie - dobry na długie dystanse, a na małe chyba też bo widziałem jak nim grali. Musketa forgujesz z tego L115A3.

Opublikowano

KNT-308 jest głównie pod kampę i długie dystanse, za to S58 Musket by się w tej sytuacji sprawdził idealnie - dobry na długie dystanse, a na małe chyba też bo widziałem jak nim grali. Musketa forgujesz z tego L115A3.

Ciekawa opcja, tylko te L115A3 kosztuje 29900 nx, troche drogo wychodzi.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Ciekawa opcja, tylko te L115A3 kosztuje 29900 nx, troche drogo wychodzi.

Poczekaj na promocje ;)

Opublikowano

Zgadzam się z Valzem S58 bardzo dobra snajperka kiedyś uważałem tą bron za najlepszą snajperkę z całej gry :P jng-90 tez dobra odszukam konta z s58 i jng wtedy napisze ci dokładniejszą opinie. (jak dobrze pamiętam jng ma napisze małe accuracy ale strzela tam gdzie chcesz muszę to sprawdzić tak jak napisałem napisze później.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...