Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam jakiegoś Prywatnego Serwera

dragoth22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem nowy na forum  w warrocka grałem kiedys bardzo dlugo ale mialem przerwe około 2 lat i chcialem powrócić ale gdy widze hackerów , wszystko za premki itd to mi sie odechciewa. DLatego szukam jakiegoś priva na którym będzie grało duużo ludzi i nie będzie hackeró. Za wszystkie propozycje wielkie dzięki !

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem , ale Montana Chyba już nie będzie działać.

Hello dear players, WarRock Montana 3.0 is on the last stop.
As you know, this server is very expensive, we pay a lot of money to keep the server online, but a lot of players, which buy [D], after 1-2 weeks they do a Chargeback.
This means that we don't recive the donation. And that's why the server will close on the 30/05/2014
We want to say only one thing: THANKS! Thanks all of you for the support, thanks for the good time spent togheder, thanks for all the fun and thanks for every laught made in-game & on the forum.
I would to give a big up to the entire Staff team, they helped us to keep the community.
Thanks to all Players!
Thanks to all [MOD]
Thanks to all [GM]
Thanks to all haters!  
The server will not be under updates anymore.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hope you understand, and don't blame us :P 
We love you all.
- Written by Siberia the 10/05/14 at 21:14
Opublikowano

No niestety nie ;l po 30 maju wyłączają więc będzie trzeba czekac na innego priva . Naprawdę to był jeden z najlepszych privóv , Psp też był dobry no ale też sie stało co się stało

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

No niestety nie ;l po 30 maju wyłączają więc będzie trzeba czekac na innego priva . Naprawdę to był jeden z najlepszych privóv , Psp też był dobry no ale też sie stało co się stało

Nawet jezeli powstanie kolejny priv to i tak po jakims czasie zostanie zamkniety. Tak bylo i bedzie ze wszystkimi privami.

Opublikowano

Nawet jezeli powstanie kolejny priv to i tak po jakims czasie zostanie zamkniety. Tak bylo i bedzie ze wszystkimi privami.

Trzymając się tej teorii trzeba pamiętać, iż w pewnym momencie przestanie być prowadzony nawet i ten globalny serwer. Jest to normalna kolej rzeczy, wszystko ma swój koniec.

Opublikowano

Trzymając się tej teorii trzeba pamiętać, iż w pewnym momencie przestanie być prowadzony nawet i ten globalny serwer. Jest to normalna kolej rzeczy, wszystko ma swój koniec.

Zgadza sie jednakze globalny serwer teoretycznie nie przestanie byc prowadzony. Nexon ma plany na najblizsze kilka lat. Jak im sie nie bedzie juz chcialo to inny dystrybutor.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...