Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje Sr Na Devilmt2

MikeDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego dnia chciałem znaleźć fajne umki na mojego niedawno kupionego zatrutego . Aż tu nagle......

97579269.jpg

Sr 51% xDDDDD

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

No trzeba przyznać, że ta żalka daje czadu. Na metkach 90 z nią + 60% na potwory hity z krytyka podchodzą pod 12k.

Ale że tak powiem server się popsuł i jakoś brak chęci do grania tam. Chociażby dlatego, że zaraz po zalogowaniu dostałem 3 szepty z przywitaniem "sa" od turków.

A do bicia bossów z ziemi mam coś takiego - niby średnie nie powalają, ale razem z siłą i trutką fajnie się tym bije.

0302002633.jpg

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji pytania.

Opublikowano

Mike Dead, skoro nie wiesz nie odzywaj się , że tak rzeknę. Sam na twierdzy M2 PL widziałem fms'a 51%sr .. takie gadanie to brednie.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Średnie na PRIVIE bez jaj. Wchodzę w Navicata i robię jakie chcę choćby 999% Czym się tu chwalić.

imetin_logo.png

Opublikowano

na l99 jest koles ktory ma truciaka +6 53 sr i 10 ludzie ssa niemam ale warto Wbic polecam serva : *

Opublikowano

sr/um nie maja ograniczen... ale wy glupoty piszecie "max to 47" gowno prawda zobacz filmiki FuBu ma fms'a sr 51 ;//

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

nawet na privie ciezko o takie sr przynajmniej na yt2 game wydalem prawie 2kkk zeby miec sr 45 xD

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...