Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie M60_Gold permament- czy warto?

TheMisterSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak i nie.

Jeżeli Cię stac to możesz kupowac. Nie wiadomo czy jeszcze kiedyś bedzie ta broń dostepna na zawsze.

Jeżeli Ci szkoda kasy to nie polecam, może za jakiś czas byc dostępna za np 10k Cashów. 

:)

320551442138510845087.png
Opublikowano

Nie opłacalne... 25k nx za broń, która jest na 8th slot. Na dodatek potrzebujesz co miesiąc kupować 8th slot w web shopie za około 1k nx, bo inaczej nie użyjesz tej broni ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Potrzebny jest 8th slot do założenia złotych broni.

MAsz temat, gdzie ktoś się na to skarży po zakupieniu:

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1267793-M60-retail-permanent-is-a-scam-!!!!!!&p=6293330#post6293330

Są na dodatek jakieś tam eventy, że możesz dostać 8th slot jak zrobisz zdjęcie zakupionej broni. Ale dostajesz go tylko na 1 miesiąc.

To jest nexon i zależy im tylko na kasie ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

tu chodzi o to, że jak masz 2 retaile to kupujesz ten 8 slot i możesz zmienić na tego 2 retaila, a jak się skończy to normalnie grasz tą bronią którą masz ustawioną i tyle 

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

@Up

Retail sam z siebie nie wymaga slotu. A to jest broń typu permanent i ona wymaga slotu. Nie wiem czy graliście za czasów G1, ale wtedy złote bronie jak i teraz wymagały posiadania 8th slotu. Ale wtedy się go dostawało razem z bronią.

MAL

Opublikowano

Jeśli hajs się zgadza to kupuj, ale mi by było szkoda wydawać 100zł na broń ;o

Będą jeszcze lepsze oferty, trzeba tylko cierpliwości..

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Wg mnie zależy czy wolisz robić siekę na dead match oczywiście jeżeli umiesz grać m60 xD czy wolisz raczej krótkie dystanse :D

Ja bym wolał już poczekać na Famasa i zakupić go w retailu :D a jak bym miał premę to m60 kupować sb na 90dni z góry jeżeli się da na tyle bo przecież co z tego, że wydasz od razu dużo dinarów czy co tam jest za waluta w wr skoro przez te 3 miechy uzbierasz o wiele więcej niż wydałeś mając premkę a jak chcesz jeszcze więcej to wszystko PX'y i iść na Zombiaki to ładna kasa no i dead matche, chociaż na explosive też dużo kasy wyciągniesz jeżeli wiesz w jakich miejscach rozłożyć np. m14 czy flashe :P

Opublikowano

@Up

Retail sam z siebie nie wymaga slotu. A to jest broń typu permanent i ona wymaga slotu. Nie wiem czy graliście za czasów G1, ale wtedy złote bronie jak i teraz wymagały posiadania 8th slotu. Ale wtedy się go dostawało razem z bronią.

Dokładnie, kupując bronie na 90 czy 180 dni na 8 slot dostawałeś 8 slot na tyle ile trwała broń, ja kupiłem tak:

MP7A1 Gold- 90 dni (8 slot na 90 dni)

M60 Gold- 90 dni (8 slot na 90 dni)

Dual Scorpions GOLD- 90 dni (8 slot na 90 dni)

M134 Gold- 90 dni (8 slot na 90 dni)

Więc w sumie wszystkie bronie trwały 90 dni a 8 slot sumował się i dostałem go na 4*90= 360 dni :D 

Jeśli hajs się zgadza to kupuj, ale mi by było szkoda wydawać 100zł na broń ;o

Będą jeszcze lepsze oferty, trzeba tylko cierpliwości..

Chyba nie za czasów Nexona :D :D :D :D :D :D

@Co do tematu, moje zdanie- miałem te wszystkie bronie na 8 slocie, znudziły mi się one jeszcze przed skończeniem okresu ich trwania, 100 złotych jest to zdecydowanie za dużo za wirtualną broń (a wiedz, że to nie ty jesteś właścicielem konta, a nexon :D). Ja bym wolał 100 przeznaczyć na coś praktyczniejszego w życiu i pograć na prywatnym serwerze ;) 

Ale jak masz taki "okres", że wiesz, że musisz wydać na WarRock'a i masz, to wydaj :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

ujmnji na g1 nie było m60_gold pernament ..Przecież to samo  jak byś kupił famasa retail czy musisz kupować 8 slot jak masz famasa retail .....Widać kto nie grał na G1 :) 

Jak masz kase i ci nie szkoda to kupuj polecam a co do 10k nx nigdy nie będzie takie tanie :) 

Opublikowano

ujmnji na g1 nie było m60_gold pernament ..Przecież to samo  jak byś kupił famasa retail czy musisz kupować 8 slot jak masz famasa retail .....Widać kto nie grał na G1 :) 

Jak masz kase i ci nie szkoda to kupuj polecam a co do 10k nx nigdy nie będzie takie tanie :) 

Ale była wyprzedaż broni GOLD na 8 slot, na 90 dni, 180 i chyba 360 ;-) I tak jak powiedziałem, wtedy było tak:

Dokładnie, kupując bronie na 90 czy 180 dni na 8 slot dostawałeś 8 slot na tyle ile trwała broń, ja kupiłem tak:

MP7A1 Gold- 90 dni (8 slot na 90 dni)

M60 Gold- 90 dni (8 slot na 90 dni)

Dual Scorpions GOLD- 90 dni (8 slot na 90 dni)

M134 Gold- 90 dni (8 slot na 90 dni)

Więc w sumie wszystkie bronie trwały 90 dni a 8 slot sumował się i dostałem go na 4*90= 360 dni  :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wilczek, nie wiem czy ty sie chwalisz czy ki chuj :O 

@top jeżeli masz hajs, i nie będzie ci szkoda wydac 100zł na gre to i owszem, jeżeli wiesz że będzie ci sie dobrze grało, na g1 miałem m60 i ogólnie fajna broń w połączeniu z famkiem :>

graphic.png

Opublikowano

Wilczek, nie wiem czy ty sie chwalisz czy ki chuj :O

@top jeżeli masz hajs, i nie będzie ci szkoda wydac 100zł na gre to i owszem, jeżeli wiesz że będzie ci sie dobrze grało, na g1 miałem m60 i ogólnie fajna broń w połączeniu z famkiem :>

Może byś przeczytał cały wątek? Wszystkie posty a nie tylko treść tematu i mojego wpisu?

Chodziło mi o to jak było za czasów G1, gdyż użytkownicy nie dostawali z kupnem retaila 8 slotu na zawsze, w G1 było inaczej, teraz trzeba dokupować co jest moim zdaniem totalnie chore...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chore jest to, że teraz 8th slot kosztuje 2.5k nx, a wczesniej byl za 850 nx >.<

MAL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lepiej grać na prywatnych servach :D i nie marnować PLN-ów na jakaś broń :P

Po części masz rację, aczkolwiek równie dobrze można grać na globalu za free, z troszkę gorszym eq ale się da :D 

Poza tym na montanie np. jest straszna atmosfera bardziej religijna... masakra -,-

Chore jest to, że teraz 8th slot kosztuje 2.5k nx, a wczesniej byl za 850 nx >.<

Nomć, wcześniej to nie było tak potrzebna, lecz kiedy wyczuli hajs to od razu podwyżka :D 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To jest NEXON. To samo było w CA. Na początek zrobili niskie ceny. Jak zauważyli, że itemki schodzą cena podskoczyła nawet o 300%

9368_gold.png

Opublikowano

To jest NEXON. To samo było w CA. Na początek zrobili niskie ceny. Jak zauważyli, że itemki schodzą cena podskoczyła nawet o 300%

Ale są też jakieś granice, skoro dany item nie był wykorzystywany przez większość czasu bo do broni na 8 slot (8 slot był gratisowy) to dlaczego cena jest taka wysoka skoro item TRZEBA, dokupywać? Lepiej by była stara cena+dokupywanie niż cena z kosmosu i dokupywanie 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...