Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze postacie 4800-6300 pod BOL'a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cassio, Syndra, Yasuo, Rengar, Gragas to chyba czołówka :)

Cassio nie przypadla mi do gustu

Syndra tak samo

Yasuo tez

Rengar nie gram i nie bede nim gral

Gragas lepiej mi sie bez skryptow gra [free]

Opublikowano

Syndra od Beasty wymiata. 2 gry narazie (nie umialem nia grac) 1 przegrana ale jakies 22/10. drugi mecz rowniez carrowalem, 17/8. Rozpierdol masakryczny.

@edit

Next Win. OP range, z bluebuff+gral, spam skilli, zabijasz bez ulta, ktos Cie goni, stun, slow.

Polecam wlasnie Syndra od Beasty, do tego FGE, oczywiscie VIP i collision/prodiction/aoeskillshootpositioning bedzie Ci potrzebne. Wymiata wszystko.

Napsize Ci nawet co do niej skladac.

Rung+ poty

kielich +buty

gral

DFG

DeathCape

zhonia/void staff/GA

21/0/9

Runy M Pen, niebieskie AP, zolte Mana Regen, quint ap.

Jak grasz z kims duo, to niech ten ktos bierze np. shena, tanka ktory Cie obroni w raize W. Wtedy to miotła z Ciebie jak ich malo :P

Opublikowano

lb z bol mods (masz mój poradnik w subforum poradniki)

cassio jakCass bądź whooping jeśli chcesz wydać hajs

syndra beasty jest op. niszczy wszystko

rengar beasty to sieka. szybkie combo. nim do platki się na lajcie wbijesz

rbd2t1.png

Opublikowano

Cassio nie przypadla mi do gustu

Syndra tak samo

Yasuo tez

Rengar nie gram i nie bede nim gral

Gragas lepiej mi sie bez skryptow gra [free]

Ta bo bez vipa jak ci maja przypaść do gustu postacie głównie na niego przeznaczone :3

Syndra od Beasty wymiata. 2 gry narazie (nie umialem nia grac) 1 przegrana ale jakies 22/10. drugi mecz rowniez carrowalem, 17/8. Rozpierdol masakryczny.

Bo ma cholerny spam + dmg. Typowy poker

@top Testowałeś LeBlanc? Jeśli masz vipa polecam Elise, Kha'zixa, Orianne ew. Wukonga

Opublikowano

to lepszy scrypy syndra combo by hunter czy ta od Beasty ? btw ta beasty to wbudowana?

NIE MA KURWA SCRYPTU. JEST SKRYPT.

To gówno Huntera ssie przy Beasty Syndrze od zikkah.

Opublikowano

Nie ma najlepszych championów, Każdy jest dobry jeśli umiesz nim grać

Poprawka. Każdy jest dobry jeśli umiesz trzymać spację.

Ta  Beasty Syndra to dla vip? czy free i vip?

Vip~

Opublikowano

Na BoL'u najłatwiej grać tymi championami: Syndra, Katarina, Ryze, Cassiopeia, LeBlanc, podobno Rengar(nie testowałem), Khazix(jeśli ktoś nie ogarnia go całkowicie), Irelia też dobrze sobie radzi ze skryptami. Jeżeli nie lubisz klikać QWER, QWER, użyj skryptu dla Udyr'a. No i w ostateczności Talon. Reszta imho jest lepsza grając bez skryptów.

Opublikowano

Na BoL'u najłatwiej grać tymi championami: Syndra, Katarina, Ryze, Cassiopeia, LeBlanc, podobno Rengar(nie testowałem), Khazix(jeśli ktoś nie ogarnia go całkowicie), Irelia też dobrze sobie radzi ze skryptami. Jeżeli nie lubisz klikać QWER, QWER, użyj skryptu dla Udyr'a. No i w ostateczności Talon. Reszta imho jest lepsza grając bez skryptów.

Rengar świetnie sobie radzi na bolu. 

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Ta bo bez vipa jak ci maja przypaść do gustu postacie głównie na niego przeznaczone :3

Bo ma cholerny spam + dmg. Typowy poker

@top Testowałeś LeBlanc? Jeśli masz vipa polecam Elise, Kha'zixa, Orianne ew. Wukonga

Jakie polecasz do Eliski, Kha i Ori ?

Vip Free.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...