Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE Zmiany Annie, Maokai, Nautilus, Sivir, skórka varusa na pbe

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być, ten skin do Varusa imo słaby. Reszta zmian jak najbardziej na +. Takie balansowanie postaci rozumiem :D

Opublikowano

Ta skórka do Varusa jest bardzo dziwna.Taka wgl nie do Lola. Umiejętności ok, ale ulti z tym łańcuchem, pożal się boże... Ogólnie zmiany są dobre i potrzebne. :)

Opublikowano

Mi tam skin podpasował, fajna animacja powrotu, umiejętności też niczego sobie. Btw. kasia, przecież w ten sposób można stwierdzić że każdy skin wiążący się nie z tymi czasami fantasy nie będzie pasował, np. Mecha.

Opublikowano

Nerf annie? Nie powiedzialbym. Dla mnie to więcej buff niż nerf. Buffy Nauta i Maokaia nie sprawia, że będą bardziej grywalni. Jak dla mnie rework by się przydał do nich. Skórka Varusa fajna, tylko cena pewnie 1350+ będzie.

Opublikowano

A ja 2 tygodnie temu kupiłem Świetlstego Varusa, to się nazywa mieć szczęśćie..

Co do zmian bardzo fajne, balans postaci ^^

Opublikowano

Nareszcie nautilus solidnego buffa dostał.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi się ten skin podoba , a co zmian w postaciach to chyba balans annie i sivir będzie zauważalny . Maokaiem i Nautem i tak nikt nie zacznie grać.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ta zajebiście nerf annie ... Co oni jeszcze od niej chcą przecież skrócili jej czas stuna a dmg nie miała taki kosmiczny wcale :D

To nie nerf tylko tweak, nerfią support annie, za to buffują jej przeliczniki na mida ;d, chcą przeciągnąć ja z supporta na mid'a tam gdzie powinna być :).

Opublikowano

Zmiany z Anką na plus bo to jest midliner, a nie support. Dobry ruch ze strony riotu zmniejszyć basic dmg ze spelli, zwiększyć nieco przeliczniki o te 0.1 przez co powinna być pickowana na mida.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Dziwny ten nerf sivir, skoro obrażenia więcej % niż poprzednio. 

Podoba mi się ten skin do Varusa, imo ciekawy jest, inny niż wszystkie. Ale zajęliby się innymi skinami, jak np. Jinx, Nami, itp. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

skin do Varusa <3 op op op !

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...