Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się szybko wzbogacić?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróciłem do Team Fortress 2 po dość długiej przerwie, a zmiany jakie spotkałem są dla mnie niewiarygodne - uniemożliwienie idlowania i klucz warty ponad 7 ref. Moją przyczyną przestania grania w tf2 była kradzież całego ekwipunku jaki posiadałem, a był on dość wartościowy. Teraz zaczynam od zera, ale nie mam pojęcia jak się szybko wzbogacić. W ciągu tygodnia mogę wydropić jakieś 8 broni, ale to jest niewielki zarobek. Kiedyś robiłem tak, że kupowałem 2 tanie czpapki, sprzedawałem je za klucza, a później sprzedawałem klucza za jego regularną cenę i wychodziłem na plus. Mogłem używać tego sposobu cały czas i ciągle się wzbogacać. Teraz ciężko będzie mi uzbierać na 5 tanich czapek, jeśli jeszcze takie są. Dzisiaj pograłem 1.3 godz. i wydropiła mi skrzynka i jakiś item. To jest mój aktualny ekwipunek.

Macie jakiś sposób (z moim aktualnym ekwipunkiem) aby szybciej zdobyć itemki niż przez sam drop?

Opublikowano

Stary gracz, plus od mnie.

Znasz stare podstawy handlu ale najbardziej będzie bolało to, że teraz na nic one się nie zdadzą. Teraz kiedy masa f2p gra tylko dla paru czapek a nie dla skilla jest ciężko coś zarobić zwłaszcza z pustego konta. Ja bym proponował Ci "iść" w scrap banking a później w tanie strange lub kupowane po cenach hurtowych a wymienianie na coś o większej cenie. Dam przykład: kiedyś kupowałem hurtowo stragne tanie bronie, że wychodziło mnie czasem nawet 1:1 (strange : 1 zwykła broń) a później bez problemu sprzedawałem komuś innemu po cenie tańszej niż na ryku z dalszym zyskiem dla siebie.

Opublikowano

Szukaj na serwerach ludzi, którzy niedawno kupili premium / mają malo h w grze. I sprawdzać, czy mają coś wartościowego. A potem dodać kogoś z czymś ciekawym i dać za to broń. Chociaż lepiej do tego założyć nowe konto. :)

Można to sobie ułatwić używając jakiegoś scannera itemów.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

@dosking

W tym to akurat jestem doświadczony. Nawet mam turoriala w dziale z poradnikami, ale tym razem po dodaniu opcji zgłoś wolę nie ryzykować i będę robić coś bardziej "legalnego", bo bana VAC na konto raczej nie chciał bym dostać.

Opublikowano

Przypomniałem sobie pewien sposób, który kiedyś tu zamieszczałem, ale to długa historia.

Potrzebujesz 2 broni dla różnych klas i scrapa.

Na stronie scrap.tf kupujesz dwie bronie dla tych klas, dla których aktualnie masz, razem zapłacisz jednego scrapa. Po zakupieniu craftujesz z broni scrapy i jesteś scrapa do przodu.

Wychodzisz wtedy na zero.

2 bronie + scrap = 2 scrapy = 0.22

oddajesz scrapa za dwie bronie i masz: 2 bronie + 2 bronie = 2 scrapy = 0.22

Opublikowano

Wychodzisz wtedy na zero.

2 bronie + scrap = 2 scrapy = 0.22

oddajesz scrapa za dwie bronie i masz: 2 bronie + 2 bronie = 2 scrapy = 0.22

Znowu mi się coś porypało...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...