Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlvoriaOTS 8.60 - New Evolution Server - Specjalnie dla WAS!

demorato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1391085956-U138092.png

Forum:

Jeszcze nie ma, dodamy!

Nazwa serwera: AlvoriaOTS

Wersja Tibii: 8.60

Rodzaj serwera: EVO

Typ serwera: PVP

IP: parlarniaots.pl

Port: 7171

Procesor: 3.5 GHZ

Pamięć RAM: 32 GB

Prędkość łącza: 120 mb/s

EXP: 400

Loot: 2.5

Dodatkowe info:

Witam serdecznie forumowiczów!Kilkanaście miesięcy tworzymy nasz serwer. Nie jest doskonały, jak nic co jest w naszym świecie!Były serwery lipne, ciekawe, nie do gry. Nasz serwer nadaje się tylko do jednego - czystej przyjemności z gry.Była przednia edycja parę lat temu, niestety na poprzedniej edycji wykładałem pieniądze tylko i wyłącznie ze swojej kieszeni, serwer postał z dwa lata aż nastała bieda, chcąc jak najlepiej dla graczy.Jakiś czas temu postanowiłem zrobić renowację będąc bardziej doświadczonym jeśli chodzi o oskryptowanie, mapping, balans.Biorąc się za tworzenie owego serwera postanowiłem zrobić mieszankę kierując się prośbami ogarniętych graczy.Tworząc serwery od pierwszego \\

1391085924-U138092.png

Teraz update po wieeeeeeelu zmianach :)

1.Misja u Władka :).
iv1e.png
2.Misja u Ujebanca :).
0vmo.png
3.Elficki Ćpun + Czar targetowy (niekompletny, nie jest możliwe ujęcie go przez przerwę między atakiem)
5vn0.png
4.Kawałek nowego miasteczka, w którym znajdziemy blisko dwudziestu nowych misji u NPC!
36zd.png
5.Dalsza część miasteczka
pccg.png
6.Stara kryjówka (W niej znajdziemy kolejną misję od Przetrwańca Kataklizmu)
gnie.png
7.Nowy Boss przywołujący żywiołowe potwory + niekompletny czar
rkb0.png
8.Część expowiska - Spizgany Wariat. Znajdziemy tam ukryty klucz do drzwi labiryntu, by móc zdobyć trunk, dzięki któremu po pijanemu będziemy mogli próbować przejść po linie (będzie przeszkadzał nam mroczny Minotaur, a z nim jego posłańcy)
6zp6.png

Teraz zdjęcia z roo
1.l54b.png
2.v8xj.png
3.l1g1.png
4.7kh.png
5.zbzo.png
6.cg4n.png

Postanowiłem dodać również moją starą wyspę, na której będziemy wykonywać misję u Staruszka :)

bxqj.png
8f39.png
edj9.png

Generator by @Betros

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może jutro wbije, a nazwa podobna do AlveriaOTS, ma to cos wspólnego, czy przypadek ? :p

Opublikowano

AlveriaOTS to jakas sciema, nie wiem co to za serwer :) AlvoriaOTS - Ostatnia edycja pare lat temu, tez moj serwer, nazwa wymyslona przeze mnie, pozniej jakas alvoria.pl, alveria, nie wiem z czym to jest powiazane :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fwrh.jpg
d1ef.jpg

tdsb.jpg
Teraz informacja o rookgardzie : Wcale nie będziecie musieli robić nie wiadomo czego o uha i manarunę na początek. Wystarczy kliknąć w skrzynkę, by grało wam się dobrze od początku bez wydawania żadnych pieniędzy!

Dawno mnie tutaj nie było. Mała aktualizacja

Ogólnie i tak mapa zmieniła się bardziej niż jest widoczna. Tzn. Miasto, expowiska. Ciągle dodajemy. Tak przed startem opiszę to wszystko konkretnie, zarzucę aktualne screeny i udostępnię link do rejestracji. Jeszcze sporo zostało, ale nie ma co się śpieszyć. Po kroczku aż do celu, zero amatorszczyzny :) Trzymać się ciepło, pozdrawiam - Zexiz!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Specjalnie dla was w oczekiwaniach na Alvorie ruszyliśmy z war serwerem, niski exp, ciekawa gra, trzy miasta zmieniające się co pół godziny. Zapraszamy, dziś możecie na bierząco dowiadywać się o naszym serwerze z serwera Palarnia WAR i na nim cieszyć i delektować się grą. PalarniaOTS 8.60

Kolejne informacje na temat Alvoria OTS, będziemy zamieszczać co kilka dni. Piona, miłej gry!

IP: http://palarniaots.pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...