Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dzial komputery] Linki w [code]

NietypowyLogin

Czy chcesz aby wprowadzić tą zmianę?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby wprowadzić tą zmianę?

• TAK
      1
    • OBOJĘTNE MI TO
      0
    • NIE
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pomysl, taki malo oryginalny, co do wstawiania linkow wychodzacych poza MPC w

. Wiekszosc linkow jakie sie tam wstawia sa do sklepow morele i techplanet, ale wiekszosc aktywnych osob wstawia dziennie nawet 20 takich linkow. Jak 2 czy 3 razy dawalem po ok. 10 linkow poza   MPC to "troszke" sie zmeczylem. Mysle, ze linki ktore wychodza poza mpc, ale prowadza do jakichs zestawow itp. nie powinny miec obowiazku bycia w [code]. Wg mnie starczyloby gdyby tylko linki do innych stron o tematyce podobnej do MPC byly w [code].

Prosze o pozytywne rozpatrzenie prosby, poniewaz ulatwi to pomaganie w tamtym dziale

PS. Jesli ktos uczeszcza sie w innym dziale i sytuacja z linkami jest podobna niech sie dopisze w tym temacie, zeby nie tworzyc ich wiecej i zwiekszyc sile tematu :)

Robie tez ankiete z opcjami TAK, NIE oraz OBOJĘTNE MI TO aby moc widziec ile osob jest za a ile przeciw :)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Nie, linki bez code psują pozycjonowanie MPCForum w wyszukiwarkach. Dodatkowo niezarejestrowani użytkownicy nie widzą code, co skłania ich do rejestracji ;)

Opublikowano

Nie. Code ma być przy wszystkich linkach wychodzących po za forum 

Opublikowano

Nie, linki bez code psują pozycjonowanie MPCForum w wyszukiwarkach.

Dokładnie tak. Używanie code zawsze będzie obowiązkowe.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...