Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Hackami ! Bd Ważne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich:) Otóz mam takich problem. Kiedy proboje wlaczyc niby dzialajacego hacka,na poczatku wszystko jest ladnie injector czeka na wlaczenie Warrocka okej,Wlanczam wr,injector sukces ale gdy pojawia mi sie juz okno wlanczania gry, hack nagle sie wylacza i nic juz nie mozna zrobic,i tak jest za kazdym razem. Co mam zrobic??? Mam windowsa xP profesional oraz zainstalowanego net frameworka 3,5. Wiekszosci osobom te hacki dzialaja,wiec dlaczego mi nie???

Prosze o odpowiedz z gory dzieki. PS - Przepraszam za ortografie i interpunkcje.

Pzdro

Opublikowano

Nie chodzą Ci hacki, bo tak po prostu jest.. :) Innym chodzą, bo mają albo mniej zasyfiony komputer różnymi programami lub mają po prostu farta :rolleyes:

Jeżeli masz zainstalowanego NetFrameworka 3.5 to nie wiem w czym Ci mogę jeszcze pomóc.. może ściągnij najnowszą wersję NetFrameworka v4..<whatever>, a nóż widelec pomoże :)

Bo sądzę, że reinstal wr tu nic nie zmieni.. Także pousuwaj wszystkie zbędne Ci programy oraz wyłącz ochronę - antywira, na okres włączania hacka <-- być może coś to zmieni ;)

Jakoś osobiście nie mam więcej pomysłów..

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

wystarczy uzyc cleanera :D i bedzie smigal... ale nie pytaj pls, gdzie go znalezc bo zabije!!! Opcja "szukaj" sie klania.

Okej dzieki za pomoc,mam nadzieje ze zadziala

Opublikowano

ehh wszystko zrobilem tak jak mowiles;/;/ powyczyszczalem lecz gdy wlanczam hacka a potem wr hack nagle sie wylancza i nic nie pomoglo;/// ... nie wiem co zrobic;/ . Wczesniej przed uptade kazdy sciagniety hack mi chodzil;/ lecz teraz zaden... Dlaczego?

Opublikowano

ehh wszystko zrobilem tak jak mowiles;/;/ powyczyszczalem lecz gdy wlanczam hacka a potem wr hack nagle sie wylancza i nic nie pomoglo;/// ... nie wiem co zrobic;/ . Wczesniej przed uptade kazdy sciagniety hack mi chodzil;/ lecz teraz zaden... Dlaczego?

Graj normalnie, może już czas na to. Lepiej na tym wyjdziesz jak męczyć się z niedziałajacymi hakami.pozdro.

Opublikowano

Graj normalnie, może już czas na to. Lepiej na tym wyjdziesz jak męczyć się z niedziałajacymi hakami.pozdro.

Więcej czasu tracisz na szukanie haków i kombinowanie jak je włączyć niż na granie.