Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO- Wymagania.

x Lee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Mam zamiar zakupic sobie CS:GO, ale z racji, że mój pc już troche przeżył nie wiem czy da sobię radę.

Parametry:

WIndows XP

Intel Pentium 4CPU 3,00GHz

Raedon X1650 Series Seckondary (512mb)

Raedon X1650 Series (512mb)

Pozdro! :D

Opublikowano

Powinno pójść nawet spokojnie ja mam o wiele słabszy komputer i gram. Dostosuj sterowniki ( na wydajność ), może jakiś cfg. na fps ,mała rozdzielczość ,a także możesz spróbować Game Booster czy jakoś tak (wiele opinii jest na temat tego typu programów sam przetestujesz to zobaczysz).  

Opublikowano

Powinno pójść nawet spokojnie ja mam o wiele słabszy komputer i gram. Dostosuj sterowniki ( na wydajność ), może jakiś cfg. na fps ,mała rozdzielczość ,a także możesz spróbować Game Booster czy jakoś tak (wiele opinii jest na temat tego typu programów sam przetestujesz to zobaczysz).  

Korzystam z GBoosta i polecam! Dzięki za info, lece szukac klucza na allegro :D

pozdro

Opublikowano

Pójdzie ludzie mają na gorszych gównach i działa to nie BF3, możesz zmniejszyć parametry grafiki w CS GO na mniejsze zyskasz tym więcej FPS czyli lepsza płynność gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...