Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile IP do tego lv?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem sobie niedawno nowe konto, mam narazie 5lv kupiłem zeda po promocji i mam zamiar na nim wbić 30lv, chcę tak zebrać IP by wystarczylo na runny ad/ap i pare postaci. do 5lv zebrałem 1500ip.... do 10lv/20 ile ich zdobędę? mam teraz boosta na pz za wyrefikację e mail. Z góry dzięki za odp :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Pomyliło mu się @up

Trudno powiedzieć bo nie każdy jest w stanie ci przepowiedzieć czy bedziesz wygrywał czy przegrywał i jakie mapy grał :D więc graj a się dowiesz

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o gry to wygrane :) nie gram pierwszy raz a gram Zedem moim main championem ^^

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ja grajac tylko na boty do 22 lvlva za ip kupilem podstawowe runy na ap i ad ale na esensje te najdrozsze nie starczylo. Mysle ze jak bdz gral normalw to do 20 lvlva uda ci sie zrobic runki. Ps. Gralem tylko champami z rotacjj bez bostow.

Opublikowano

Hmmm 40000 pz bys mial jakbys mial same 1 zwyciestwa dnia z ip bostem :) wtedy na runy idzie 25k a 15000 zostaje ci na 2 postacie za 6300. 2x6300=12600. 15000-12600=2400 zbierasz 750 pz i masz postac za 3150 :) Pozdro. يلتزيسفغتصقلسبانههريعهاسصغمختلعهغبنكعيثغتمابفعنذثفتتغقق

Opublikowano

Jednak to bez sensu jak masz zamiar zbierać do 30lvla IP na same runki, skoro potem nie będziesz miał na championy w razie gdybys chciał grać rankedy.

76561198004076728.png
Opublikowano

Jak byś jechał na samych first winach to sporo pewnie :p

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Jednak to bez sensu jak masz zamiar zbierać do 30lvla IP na same runki, skoro potem nie będziesz miał na championy w razie gdybys chciał grać rankedy.

Do 30lv nazbieram tyle IP, że starczy na runy ad,ap i pare championów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...