Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo Hell - istnieje czy nie ?

Vernix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile mi zapłacisz za wyciągniecie cie z "elo hellu" ?

To powinno ci dać wiele do myslenia skoro ja jestem w stanie z tego ci wyjść to ty jesteś również więc wyłącz te forum poproś o usunięcie posta i idź grać

" Graj poto by stawać się lepszym, nie poto aby wygrywać"

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Ile mi zapłacisz za wyciągniecie cie z "elo hellu" ?

Serio ? Ludzie za coś takiego płacą? ;> Chcę dojść sam do czegoś,co to za satysfakcja zapłacić komuś,aby się wybić wyżej ?

To powinno ci dać wiele do myslenia skoro ja jestem w stanie z tego ci wyjść to ty jesteś również więc wyłącz te forum poproś o usunięcie posta i idź grać

Mądre podejście,jak najbardziej prawdziwe,ale to też trzeba umieć, przecież osoba z dimanetu,a osoba w brązie to dwie,zupełnie inne bajki,przepaść między poziomem, nie jestem na tyle dobry, by samemu wycarrować grę,a o grze zespołowej mogę zapomnieć, niestety.

Opublikowano

@UP Stawaj się tu leprzy jak na 2-3 min koles z ktorym jestes na solotopie pojdzie na takiego bota co feeduje zgarnie 5 fragow i wroci nafeedowany na twoją linie...

Osobiście trole mi się nie trafiają , ale za ta mnóstwo debili co grać nie umieją ... jak gram junglerem to strach np. taki bot zostawić na 1 minute by zrobić golemy bo odrazu padną jak szmaty ;/

Opublikowano

W s3 wyboostowałem kolegę z bronzu IV do Silver V w 2 dni.. Grałem głównie Ezrealem i Jaxem, czasem xinem w jungli. 

Elo Hell to wymysł graczy którzy nie umieją grać i płaczą że siedzą w brązie bo noob teamy ;)

Popraw runy. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja grałem z o wiele gorszymi graczami, którzy nie potrafili czasami nic zrobić. Grałem z Cait na bocie (ona była premade z kimś) i miała flash i teleport, to rzeczywiście dobrze grała. Elo Hell istnieje, znaczy to jest tylko taki wymysł, ale trafiasz czasem tam, gdzie rzeczywiście jest coś takiego. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Im stajesz się lepszy tym się wspinasz co raz wyżej. Jeżeli obchodzą cię tylko wygrane to źle myślisz bo każda przegrana cie czegoś nauczy a w każdej grze nauczysz się jak postępować, to jest bardzo trudne ale z własnego doświadczenia wiem że jak grasz np z włączoną muzyczką  jakąś to lepiej ci pójdzie bo nie interesujesz się czy wygrasz :) jak nie myślisz o wygranej masz większe szanse :) 

Opublikowano

Elo hell to brąz V... :P MASAKRA :)

Im stajesz się lepszy tym się wspinasz co raz wyżej. Jeżeli obchodzą cię tylko wygrane to źle myślisz bo każda przegrana cie czegoś nauczy a w każdej grze nauczysz się jak postępować, to jest bardzo trudne ale z własnego doświadczenia wiem że jak grasz np z włączoną muzyczką  jakąś to lepiej ci pójdzie bo nie interesujesz się czy wygrasz :) jak nie myślisz o wygranej masz większe szanse :)

POTWIERDZAM, ostatnio grałem 4x mecze z muzyką i wygrałem :) a dzisiaj cały czas bez muzyki i tylko 1x win z 5losse ;/

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

W s3 wyboostowałem kolegę z bronzu IV do Silver V w 2 dni.. Grałem głównie Ezrealem i Jaxem, czasem xinem w jungli. 

Elo Hell to wymysł graczy którzy nie umieją grać i płaczą że siedzą w brązie bo noob teamy ;)

Żeby wyjść na wyższy poziom umiejętnościami, musisz się mierzyć z lepszymi od siebie. Musisz najpierw zasmakować golda, czy tam innej dywizji żeby być lepszym graczem, jednak brak możliwości komunikacji (największy IMO problem w brązie) i często po prostu brak rozwagi w podejmowanych decyzjach u reszty drużyny uniemożliwia niektórym wyjście z brązu.

Wbrew pozorom, czas spędzony w brązie wspominam najmilej. Strasznie dużo z siebie musiałem dać żeby stamtąd wyjść, wiele gier wycarrowałem, wiele przegranych gier wygrałem podejmując jakieś spontaniczne decyzje. Parę też przegrywałem bo myślałem że gra jest już wygrana. Niestety, gra nigdy nie jest wygrana dopóki nexus przeciwnika stoi. Moment w którym wygrałem w pojedynkę base run w grze którą przegrywaliśmy 30 killami podczas ostatniego meczu serii do b1 wspominam jako najpiękniejszy podczas całej mojej gry w Lol'a i od tamtej pory wiem, że zawsze - nieważne jakie masz staty, jaką farmę i jak odstajesz w goldzie możesz wygrać grę. Potrzeba tylko odpowiedniej motywacji.

Elo hell istnieje, ale najważniejszą barierą do pokonania w nim są twoje słabe strony. Myślę że w końcu przychodzi przełomowy moment w którym każdy zaczyna grać lepiej.

Don't touch me, bitch I'm famous

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...