Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinka Bfp4f

dzikimen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Po ok15-30min gra się ztnie i koniec.. zostaje tylko reset kompa...czytałem dużo na necie lecz nie znalazłem rozwiązania...normlanie gdy gram to fps są w granicach 60-70 inne gry działają normalnie np. Lol fifa bf2...  oto specyfikacja:

intel pentium [email protected] OC 2,9 jest stabilny

ram 3gb ddr2 (1kość 1gb i 1 kość 2gb tej samej firmy tylko seria się nie zgadza taktowanie takie samo)

asus p5k-pro

gt220

modecom 430w

Proszę o szybkie odpowiedzi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie masz szans kompa czyszcze co pól do roku temp nie przekraczają 50stopni... zasilacz? Ślepy jestes pisałem ze inne gry działają bf2 przeciez wiecej potrzebuje ? Moge grac 5 godzin i nic... podejrzewam ze to konflikt bf z zintegrowaną dzwiękówką tylko jak go rozwiązać?

Pozdrawiam;)

Ps;dawniej dzialalo bez problemów

Opublikowano

Ps to aktualizacja.

Poczekaj do następnego update, albo wyłącz dźwięki z gry, skoro uważasz (co jest śmieszne), że dźwiękówka ma coś do tego.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dźwiękówka nie ma nic z tym wspólnego, bo mam ten sam problem, a nie mam zintegrowanej karty. Problem posiadam od dłuższego czasu i rozwiązania jeszcze nie znalazłem ;/

Opublikowano

Ja tak miałem na radeonie x1300 i po wymianie na gf 9800 gx2 tego nie mam. Pamiętam, że kiedyś na jakiś czas pomogło zaktualizowanie pb. Innym pomaga reinstalacja gry jeszcze innym wyczyszczenie cache. To jest typowy bug dla bfp4f i sporo osób go ma, ale jednego rozwiązania nie ma.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

ja na x600 mam problem jak dym jest gdzies bo musze wtedy gre na nowo wlaczyc bo 5 fps jest :/

To raczej wina optymalizacji.

auto.png

®

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...