Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dot. Training

cap

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam chciałem ostatnimi czasy się podszkolić latać heli lecz nie da rady wybrać innej mapy na training niż MONTANA :/ na filmikach widziałem że inni mogą wybierać np. Marien o co KAMAN :)

PS: Kali nie znać polacki ....

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
Witam chciałem ostatnimi czasy się podszkolić latać heli lecz nie da rady wybrać innej mapy na training niż MONTANA :/ na filmikach widziałem że inni mogą wybierać np. Marien o co KAMAN smile.gif

PS: Kali nie znać polacki ....

A kiedy te filmiki były nagrane ? Bo może w becie dało rady wybrać inne mapy niż montana. A raczej wszyscy mają taki problem jak ty. Najlepiej wejść w taką mapę co jest wiele helikopterów i tam sie uczyć latać. Ale jeżeli będą ludzie doświadczeni to poprosić ich żeby cię nie zabijali bo się uczysz latać.

k2networkiv2.png
Specjalista
Opublikowano

Niewiem koleś na youtube wrzucił jak się podniecał broniami :/ ale podczas trainningu na mairen :) To do dupy ... samemu w grze lepiej :) Dzięki za pomoc ....

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

eee może miał priv rooma . albo beta albo inna wersja warrocka np korean tam jest dostęp do all map

a jest tylko montana daltego żeby wiara nieszukała bugów

Opublikowano

Ja tez mysle ze to była wersja BETA bo w niej było wszystko lepiej zrobione niż w tej nsszej aktualnej ;/

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano
Ja tez mysle ze to była wersja BETA bo w niej było wszystko lepiej zrobione niż w tej nsszej aktualnej ;/

100% racja, ale powiem wam, że War Rock ogromnie pogorszył się jak przejął go GameFrist.

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

głównie to przejął go K2 z G1...stanie sie to samo co z MU Online...kiedys MU było fajną gierką a teraz jak K2 sie za nią wzięło to jest coraz gorzej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A pamiętacie latanie z G36 na 1 lvlu? Haha, to były czasy.. stary warrock wymiatał i wszystkie mapy były dla każdego i w ogóle.. ;D

.. Wojna nigdy nie kończy się dla tych, którzy walczyli ..

Opublikowano

lol? coś nie ta wersja wr gram od jakieś bety nie pamiętam i jakoś coś nie świta mi że g36 było od 1 lv chyba że g36_C xD . no chyba że pykałeś w koreana i miałeś g36 na 1 lv

Opublikowano
lol? coś nie ta wersja wr gram od jakieś bety nie pamiętam i jakoś coś nie świta mi że g36 było od 1 lv chyba że g36_C xD . no chyba że pykałeś w koreana i miałeś g36 na 1 lv

Uwierz mi, że się dało dawniej latać z G36 na 1 lvlu ;]

Nie było ograniczeń na bronie i większości broni nie było.. a G36 to była chyba best broń.

Wiem co mówię więc nie wmawiaj mi inaczej ^.-

.. Wojna nigdy nie kończy się dla tych, którzy walczyli ..

Opublikowano
Uwierz mi, że się dało dawniej latać z G36 na 1 lvlu ;]

Nie było ograniczeń na bronie i większości broni nie było.. a G36 to była chyba best broń.

Wiem co mówię więc nie wmawiaj mi inaczej ^.-

Oj to były czasy ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...