Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ALLAH KRN - Islam Dla Polski. Prowokacja ?

KLATKER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, że dla beki.To tak jakby wziąć "tfuhczosc" Testovirona na poważnie.

tylko, że twórczość testovirona to nieco przesadzone odzwierciedlenie rzeczywistości. 

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Jest to zwyczajny troll... A jak nawet nie to niema co sie przejmować takimi rzeczami każdy wierzy w to co chce i koniec w tym temacie. Człowiek jest wolny. Pozdrawiam tych co załapali prowo.

273511408998783345728.png
Opublikowano

To wasz papież jan paweł drugi gwałcił małe dzieci. Setki obrazków, filmów i zeznań świadków nie może kłamać. I czyja religia jest barbarzyńska : Pokojowy islam czy chrześcijaństwo pełne księży gwałcących małych chłopców

6414.png

Nawet google wie, że papież pedał dzieci jebał, a nawet nie skończyłem pisać

Prowokacja 100% Zresztą w Islamie można uprawiać seks z dziewczynką jak zacznie miesiączkować, a seks udowy od młodych lat. Chrześcijaństwo tego nie popiera a księża-pedofile to przypadki niezbyt częste. W islamie jest to masowe.

Opublikowano

To wasz papież jan paweł drugi gwałcił małe dzieci. Setki obrazków, filmów i zeznań świadków nie może kłamać. I czyja religia jest barbarzyńska : Pokojowy islam czy chrześcijaństwo pełne księży gwałcących małych chłopców

6414.png

Nawet google wie, że papież pedał dzieci jebał, a nawet nie skończyłem pisać

nie wiem jaki poziom reprezentujesz ale  bardzo niski i ubogi , ale Jan Paweł II to najwybitniejszy polak w historii polski .

Co do księży pedofili , skąd masz takie informacje , podaj statystyki na jakich bazujesz ?

Ja znam wielu księży i nie są pedofilami ?

Kolejny lewak , bleee brzydze się .

Co do islamu , pokojowy islam ? haha.

@

skończ się ośmieszać gościu , bo twoje słowa nikogo nie ruszają .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...