Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft nie działa na launcherze by zyczu.

czermna733

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem,dziś pobrałem sobie minecraft zyczu.Kończy się pobieranie a tu nagle gdy jest 100% wyskakuje taki błąd:

Program Minecraft-Setup.exe przestał działać.

Program przestał działać prawdopodobnie z powodu wystąpienia problemu.System Windows zamknie program i powiadomi Cię,jeśli istnieje dostępne rozwiązanie.

Tutaj informacje na temat mojego komputera:

Windows 7

Procesor:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+   2.00 GHz
Zainstalowana pamięć   1,00 GB (dostępne 895 MB)

(RAM):

Ty systemu:32-bitowy system operacyjny 

Karta graficzna: ATI Readon X1200 Series (Microsoft Corporation - WDDM )

Na laptopie mi normalnie minecraft działa a na komputerze nie,za pomoc nagradzam +

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

może 

.NET Framework potrzeba 

Server minecraft 1.6.4 100%-SURVIVAL 24/7 (37 slotów) 
Działki za free na hostingu (NIE UPADNIE)/Działki/Sklepy
Sklepy ONLINE jak i w grze 
SERVER NOWY SZUKAM LUDZI DO POMOCY ROZPRACOWANIA 

gs16.internalhost.pl:25567 (IP)

Opublikowano

Minecraft wymaga minimum 1 gb do gry. Wooden PC masz jednym słowem. Dokup RAMy, procka lepszego. A zeby ci dzialal by Zyczu, musisz mieć .NET Framework 4, zainstalowaną JAVE

#teams4bal

Opublikowano

Zmień komputer ^.^ albo pobierz optifine ustaw najmniejsze wszysko i może coś zadziała

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Zmień komputer ^.^ albo pobierz optifine ustaw najmniejsze wszysko i może coś zadziała

On napisał ze nie może odpalić kur. minecrafta a nie ze ma lagi !!! Czytaj posty idioto nie mogę na twoje posty patrzeć bo zygać mi się chce w kazdym temacie piszesz jakieś gówna nie czytając poprzednich postów ty nabijaczu postów ! Czytaj poprzednie posty !
Opublikowano

Minecraft Ci nie ruszy na 1GB.Potrzebujesz więcej RAM-u to powinno pomóc.Pomogłem zostaw łapke up :D .Jak nie to pisz na PW .

Jak to nie ruszy... Ja tak wogóle mam 1gb ramu a do minecrafta mam przydzielone 563 mb ramu i wszysztko cacy .
Opublikowano

Jak to nie ruszy... Ja tak wogóle mam 1gb ramu a do minecrafta mam przydzielone 563 mb ramu i wszysztko cacy .

A jaką masz kartę graficzną?

Opublikowano

A jaką masz kartę graficzną?

Ati Readon 9600 series
Opublikowano

Kolega czermna733 jeśli chcesz dobry launcher to pobierz go z tej strony 

http://launcher.pl/ 

.Jak nie będzie działać to pisz na PW.Pomogłem zostaw łapkę up :D.

Ati Readon 9600 series

Dobra może ale tu pewny nie jestem coś się stało z ich launcherem.

Opublikowano

Kolega czermna733 jeśli chcesz dobry launcher to pobierz go z tej strony http://launcher.pl/ .Jak nie będzie działać to pisz na PW.Pomogłem zostaw łapkę up :D.

Dobra może ale tu pewny nie jestem coś się stało z ich launcherem.

@1361622928-U485574.pngeQsFluttershy Kurwa! Czytasz w ogóle posty? Wystarczy 384 mb, a nie więcej niż 1gb, jak się nie znasz to nie nabijaj postów.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...